2777
2789
خدا بهت سلامتی بده.بعد هزارنفر از این ادم دارن دفاع میکنن

عزیزم به نظرم خیلی شیک و مجلسی از تاپیک برو بیرون😂

چون با تاپیک قبلیه خودت کاااملا ضایع شدی و حرفات برگشت به خودت.😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز عجیبی نیستا گوجه سبز😑 چقد خیلیاتون چیزید😂

چیز عجیبی نیست ..... ولی شما خودتون بزارید جای کسی که واقعا فقیره  تو نون شبش مونده .... بعد حالا این عکس ببینه خیلیم دلش بخواد گناهه خب ادم عذاب وجدان میگیره من این تاپیک نمیگم کلا عکس غذا گذاشتن و فخر فروشی و ... مخالفم 

نمی دونم دوستم  یه نوع سبزی گیلانی هست  تو اینترنت سرچ کنید

سپاس مهربان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          
لحظه خوب عکس گوجه سبزه ؟! واقعا نمیدونه ادم چی بگه یکم فکر کن تو الان تو نون شبت موندی واقعا بعد این ...

سه ساعته دارم به یه عده ادم میفهمونم که این عکس دیگرانو اذیت میکنه.میگه میفهمن..باز یکی پیدا شد مثل شما که بگه منظورم چیه.

نمی دونم دوستم  یه نوع سبزی گیلانی هست  تو اینترنت سرچ کنید

عزیزی سوال دیگه شما طرز تهیه ی ترشکا که یه ترشی خاص آره زرد آلو والوچه والو البالو🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴میریزن داخلش یاد ندارید بهم یاد بدید.راستش خیلی توی نت سرچ کردم نیومد.

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          
سه ساعته دارم به یه عده ادم میفهمونم که این عکس دیگرانو اذیت میکنه.میگه میفهمن..باز یکی پیدا شد مثل ...

نمیخواد سه ساعت ب بقیه چیزی رو بفهمونی ک خودت هنوز متوجه نشدی جانم

اول لینک تاپیک قبلیتو بده نینی یار حذف کنه

بعد اینجا ادعای دانایی کن 

هی میگین تو نون شبش مونده و فلان 

یکی برا من بگه کسی که تا این حد دستش خالیه گوشی اندروید و نت و... از کجا اورده

گوشی به کنار 

پول نت که خیلی هم گرون شده واقعا تو اولیت نیستا

فقط بلدید کاسه داغ تر از اش بشین

من که باردارمم و تو خونه ام گوجه سبز ندارم و کسی نیست بخره اینقدر دست و پا نمیزنم تا اونی که نداره ...

من الان اصلا دلم گوجه سبز نمیخواد 

صحبتمم بااین خانم نیست کلا میگم عکس غذا و اینا گذاشتن جالب نیست میگم شاید یکی ببینه و شدیدا دلش بخواد الان نتونه بخره ... خب ادم عذاب وجدان میگیره  

باشع من کوچیک شما بزرگ .

نمیخواد سه ساعت ب بقیه چیزی رو بفهمونی ک خودت هنوز متوجه نشدی جانم اول لینک تاپیو قبلیتو بده نینی ی ...

جالبه موضوع تاپیک خودشم گوجه سبزه ولی با این تفاوت که ایشون ویارونه و نوبرونه خوردن کیلویی ۳۰۰ تومن.

ولی اسی بنده خدا فقط عکس میوه ی فصلو گزاشته.

بعضیا چفققدر خودبرتر بینن واقعا

عزیزی سوال دیگه شما طرز تهیه ی ترشکا که یه ترشی خاص آره زرد آلو والوچه والو البالو🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴میری ...

منظورتون هموناست که توی یه سس مخصوص هستن؟ 

اونا با اسید سیتریک خالص درست می شه

معده رو داغون می کنه

من دستورش و بلد نیستم 

ولی تو یوتیوب سرچ کنید

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

باورم نمیشه داریم سر عکس گوجه سبز بحث میکنیم

بحث هیچی یه عده جبهه گرفتن راجع به یه عکس!

زودپزم کو من برم اورانیومم رو غنی کنم🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️