2777
2789
عنوان

داستان تینا دختری که قربانی تجاوز شد.

62369 بازدید | 203 پست

از وقتى که يادمه مامان و بابا با هم دعوا داشتن

بابا مرد ينى هستو مامان بد حجاب! 

از اولم عقايدشون با هم جور نبوده 

ولى اصرار پدرو مادراشون براى ازدواج فاميلى منجر به اين ازدواج شد

بابام پسر عموى پدر مامانم بوده

ولى از اولم مامان دوستش نداشته

وقتى هشت سالم بود اختلافشون به اوج خچدش ميرسه و طلاق ميگيرن ، ولى باز با پا در ميونى بزرگترها

به خاطر من که سايه ى هر دوشون بالاى سرم باشه... 

يک سال بعد باز با هم ازدواج ميکنن

ازدواجى که ثمره اش ميشه خواهرم ثنا! 

ولى اينبار فقط دو سال تونستن همديگه رو تحمل کنن

از هم جدا شدنو هر کس سوى خودش رفت

کاش هيچ وقت با هم ازدواج نميکردن

کاش ازدواج دوباره اى صورت نميگرفت

کاش ثنايى نبود که مامانم به بهانه ى تنهايى يکى از مارو بخواد

کاش اون موقع اونقدرى مامانمو دوست نداشتم که از اينکه من سهم مامانم شدم خوشحال بشم

کاش بابا هيچ وقت منو دست مامان نمى سپرد

اين اى کاش ها روزهاى منو پر ميکنه تا شب از راه برسه

الان شدم يه دختر شونزده ساله با مادرى که تازه سى و سه سالشه

مادرى که زيباست و هميشه ، همه جا گفتن بهت نمياد تينا دخترت باشه! 

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

تاپیکت جدیه؟

بگید، بخندید و خوشحال باشید... لحظه‌هاتون رو زندگی کنید... پولدار یا بی‌پولفرقی‌نداره....اصل دله... دلتون شاد💙❤دوست دارم که بتونم کمکتون کنم رفقا ،روحی ،عاطفی، همفکری. هرجوری که از دستم بربیاد.مشکلی بود خبرم کنید. ✌🏼👋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خشگل من و لایک کنح😐

مردان قوی نمیترسند از برابری ـــــــــ محمد رضا برخوردار 😉😁 استخوان‌های پرتقال گلویم را زخم کرده‌اندانگار همچیز عجیب شده و من باور نمیکنم!        ت خیلی قوی هستی چون...خیلی وقتا اشکاتو خودت پاک کردی وقتی کسی حتی حواسش نبوددر تنهایی با حال بدت مبارزه میکردی وقتی همه بهت برچسب بی معرفت زده بودن ولی تو ازشون دور شده بودی فقط چون نمیخواستی حال کسی رو بد کنیوقتی قلبت شکست، شکسته هاشو خودت جمع کردی با اینکه دستت زخمی شد ولی نخواستی کسی دیگه رو درگیر کنیخیلی وقت ها پر ترس بودی ولی قدم برداشتی به سمت هدف و دست نکشیدی ازشروز های سخت و مشکلات زیاد رو پشت سر گذاشتی، و از پس اونها هرطوری بود بر اومدیخیلی حرف ها شنیدی که دلت رو شکست ولی از مسیر دلسرد نشدیبهت گفتن تنبل در حالی که نمیدونستن داری با طوفان افسردگی مقابله میکنی که نمیزاره کاری بکنیافراد سمی زندگیت رو حذف کردی حتی با اینکه خیلی دوسشون داشتیت خیلی قوی و ارزشمندی و لایق عشق و محبتی لطفا خودت رو دست کم نگیر🙂🖤https://harfeto.timefriend.net/16360977726590  چالش حرف ناشناس من 😍😨😂