2777
2789

سلام آزمایش ادرار پسرم ک ببینم عفونت داره یا ن...ممنون میشم

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم بهم میگی خطرداره یا ن

عزیزم جواب سیستوسکوپی چی بود؟با توجه به اینکه تو ادرارت هم خون دیده میشه هم wbc..به نظرم شما یکبار دیگه آزمایش کشت ادرار رو انجام بده ، فقط یکبار آزمایش ادرار دادی؟ واینکه عزیزم چون جواب سونو هم نرمال بوده بعید مشکل خاصی باشه ..‌قرص خاصی مصرف میکنی یا تایمی که آزمایش رو دادی کامل پریودت تموم شده بود لکه بینی نداشتی قبلا؟

عزیزم جواب سیستوسکوپی چی بود؟با توجه به اینکه تو ادرارت هم خون دیده میشه هم wbc..به نظرم شما یکبار د ...

سیستو را متخصص گفت لازم نیست با توجه به جواب ازمایشت

جواب سیتی و سونوی کلیه کاملا طبیعی بود

۳ نوبت دارم..نه وقت پریودیم نبود

۳مین ازمایش ادراری ک خون نشون میده

خب داروی معده که همیشه میخورم

اولین ازمایش فقط داروی معده

دوتا ازمایش بعدی داروی دیسک کمر هم میخورم 

دکتر برگشت گفت سرطان

زدم تو گوش مشکلات رفت با بزرگترش اومد  
عزیزم جواب سیستوسکوپی چی بود؟با توجه به اینکه تو ادرارت هم خون دیده میشه هم wbc..به نظرم شما یکبار د ...

از مثانه سونو ندارم از کلیه سونو و سیتی دارم کاملا سالم 

زدم تو گوش مشکلات رفت با بزرگترش اومد  
سیستو را متخصص گفت لازم نیست با توجه به جواب ازمایشت جواب سیتی و سونوی کلیه کاملا طبیعی بود ۳ نوبت ...

عزیزم هر سه تا خون رو نشون میده؟اسم داروهات رو برام می نویسی؟ سه نوبت کشت ادرار هم دادی؟