2777
2789
عنوان

لطفاااا هرکی از گربه سردرمیاره بیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا مگه چی گفت. بلد نیست باید بهش یاد داده باشه شاید دلش نمیخواد بده به کسی. منم میخوام برای دخترا ...

ببین گربه ماده چون حامله میشه اگه نمیتونی بچه هاشو تا مدتی نگه داری گربه نر واسه دخترت بگیر

من گربه ماده دارم بیچاره میره بچه هاش رو یه جای دیگه به دنیا میاره

خانوادم نمیزاره بچه هاشو بیاره

دلم کباب میشه

عزیزم حیوانات خانگی مسئولیت دارن هزینه دارن باید اموزش ببینن وگرنه زجر میکشن اصلا یک گناهه اگر شرای ...

شرایطش رو دارم عزیزم هرچقد لازم باشه هزینش میکنم فقط میخوام مطمعن بشم اذیت نمیشه

ظرف خاکش جلو چشمش باشه و همش بزارش اون تو تا جیش کنه دوبار که جیش کنه میفهمه که دیگه همونجا فقط میتونه جیش کنه

دوهفته ای فقط شیر میخوره اونم با شیشه یا سرنگ حتما هر یه ساعت بهش شیر بده 

یوقت غذای چرب و ادویه دار ندی 

یا غذاهای سفت و اینا 

فعلا فقط شیرررررر

شیرشم بکم ولرم باشه و سرد نباشه 

خدايــا شكرت🙏🌹
وای من عاشق گربه ام ولی حیف ک خونمون جا نداره و می ترسم ازشون‌ولی وقتی یه بچه گربه میبینم دلم‌میخواد ...

عزیزم

ما حیاطمون پر از گربس😂

همیشه هم بغلمن

خانوادم بهم میگن مامان گربه ها😂

البته خانوادم زودی فراریشون میدن

میگن همون گربه اصلی رو نگه دار بقیه نباشن😢