2777
2789

سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین. من سیکلم ۲۵ روزه اس. ۲۰ فروردین پری شدم تا۲۶یا۲۷.   ۲۸ ام ترشح خیلی غلیظ و کشدار داشتم و بیرنگ .ازاونروز تاحالا دیگ نداشتم اونطوری ترشح فقط ابکی.و اینک از۲۸ام اقدامم یک روز درمیان تا سوم فروردین جمعه.یکی دو روز پیش شب ی لک خییییییییییییییلی کم دیدم روی لباسم.دیگ ندیدم یعنی ۷روز گذشته از روزی ک ترشح داشتم اگ تخمک گذاری بوده باشه روز۲۸ ام. حالا بنظرتون اون لکی ک دو روز پیش دیدم.ممکنه برای لانه گزینی باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من بیبی منفی بود ، چند روز صبر کردم با آزمایش معلوم شد ، یه چند روز دیگه برو آزمایش،  ان شا ...

خدا ازتون بشنوه عزیزم. برام دعا کنین دوستان. چشم حتما.کی برم از ک نشون بده؟ اخه ۸روز مونده ب پری

خدا ازتون بشنوه عزیزم. برام دعا کنین دوستان. چشم حتما.کی برم از ک نشون بده؟ اخه ۸روز مونده ب پری

من یه هفته از پریم گذشته بود بیبی چک منفی نشون داد  یه ۵ روز هم صبر کردم رفتم آزمایش.