2777
2789
عنوان

بدن درد کرونا🦠😷

286 بازدید | 10 پست

سلام

بابام کرونا گرفته همش بدن درد استخون درد داره دکتر رف کلی دارو داد دیروز فقد ۶۰۰تومن دارو گرف امروزم فک کنم بیشتر ۷۰۰ دارو گرفتن ولی هنوزم خیلی درد داره امروز صب سرم وصل کرد ولی باز درد داره همش ناله میکنه من نمیتونم تحمل کنم💔

لطفا اگ میدونید باید چیکا کنم راهنمایی کنید چون قبلشم دکتر رفته بودن ولی دردا بازم ادامه داشته یه هفته س همش درد داره...

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

مسکن ناپروکسن خوبه 

ولی راه حل قطعی نداره دیگه باید بگذره این دوره

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بگواب زیاد بخورن جوریک بیشتر برن دست شویی -اب جوشیده سرد شده باشه بهتره- چون بدن درد کرونا بخاطر سلول هی بدن ک توجریان التهاب اسیب دیدن واین سن سلول های اسیب دیده هرچی سریعتر دفع بشن بهتر ودرد کمتر میشه اب که زیاد بخورن وبیشتر دست شویی برن سریعتر اینادفع میشن بدن دردشون بهترمیشه

بابای منم خیلی درد داره، پدرتون چطورن؟ 

خداروشکر الان خوب شد

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
من یکم کتف و شانه و گردن درد داشتم که آمپول داد برای درد هنوزم که خوب شده کرونام درد داره گاهی

خانواده منم اینجورین هنوز ی روز در میون آمپول میزنن