2777
2789
عنوان

😔🤲الهـي يهـ نگاهـي📿💔

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 52 پست

لطفااااا دعا کنین 

فردا اتفاق بدی نیفته😭🙏🏻

ایه الکرسی میخونم من

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
منم دعا کنید بیماری روحی و روانیم خوب بشه برای حاجت رواشدنتون صلوات می فرستم

اي خدامث مني الهي بحق امام رضا خوببشي

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای مشکل مالی منم دعا کنید

نماز امام علي ب تجربه ديدم

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
عزیزم چه دارویی می خوری؟ تواین شش ماه خوب نشدی؟ تا کی باید به خوردن دارو ادامه بدی؟

ديازپام 

كديين 

و چند تا ديگه اونا رو اوايل ميخوردم ميخوابيدم بيشتر امپول سرم بود 

نه 

٦ سال زندگيم ي شبه با دعاي جاريم و مادر و خواهرش نابود شد اگه خدا خداست بايد تقاص دلمو بدن 

ميگن چون سيده تاوان نداره

لطفااااا دعا کنین  فردا اتفاق بدی نیفته😭🙏🏻 ایه الکرسی میخونم من

الهي هيچي نميشه 

نماز امام علي ب تجربه ديدم

چجوریه

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 

به گفته دوستمون من دعای مجیر میخونم و برای کساییکه که تو این تاپیک هستن هم دعا میکنم

برای منم دعا کنید تو همین ماه رمضون کسی که منتظرشم پیشم برگرده ، سحر

ممنونم دوستان❤

لطف میکنی یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستی⚘
به گفته دوستمون من دعای مجیر میخونم و برای کساییکه که تو این تاپیک هستن هم دعا میکنم برای منم دعا ک ...

من اسمم حنا هست لطفا به یادم باش عزیزم♥️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
ديازپام  كديين  و چند تا ديگه اونا رو اوايل ميخوردم ميخوابيدم بيشتر امپول سرم بود  ...

چون سیده هرکاری دلش خواست بکنه !!!!!!

عزیزم این چه حرفیه

مطمین باش بدجور تقاص پس میده 

چجوریه

این ختم تجربه شده هم عیدی شما در روز ولادت امام حسن عسکری علیه السلام :

به مدت 10 شب در وقت معین دو رکعت نماز حاجت بخواند وبعد از نماز 110 مرتبه صلوات و بعد از آن بلافاصله 1570 مرتبه (یا علی)بگوید و بعد حاجت را بخواهد و3مرتبه صلوات بفرستد

چون سیده هرکاری دلش خواست بکنه !!!!!! عزیزم این چه حرفیه مطمین باش بدجور تقاص پس میده 

خدا از دهنت بشنوه 

من كه دارم ميميرم 

٦ كيلو لاغر شدم 

همه دوستام ازم بيخبرن 

تا ميام حرغ بزنم اشكم درمياد 

كاش پارسال بود 

این ختم تجربه شده هم عیدی شما در روز ولادت امام حسن عسکری علیه السلام : به مدت 10 شب در وق ...

اين نماز من خوندم فقط بايد در وقت معين باشه 

خودم تجربش كردم براي پول اينا خوبه

خدا از دهنت بشنوه  من كه دارم ميميرم  ٦ كيلو لاغر شدم  همه دوستام ازم بيخبرن  ...

الهی شوهرت برگرده سر خونه و زندگیش و مشکلت حل بشه عزیزم