2777
2789
عنوان

کنکور و مشاوره

3501 بازدید | 38 پست

الان سرچ گوگل زدم راجب این مشاور نماهای دروغ گو گروه مشاوره مهرشاد سبطی چقدر بچه ها زیاد راجبش سرچ کردن خدا کنه تو.دام شون نیفته کسی که اصلا کارشون درست نیست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای بدبخت کردن منو فقط پول میگیرن همین نظر و لایک کنید بقیه تو دام اینا نیفتن و.تو سرچ گوگل بیاد ب ...

عزیزم‌من یکی از دوستام خودش دانشجوعه چند تا از بچه های نی نی سایت و بهش معرفی کردم راضی بودن بخوای اسم کاربریشونم میگم 

پیگیریش خیلی خوبه میشناسمش وجدان داره 

اما سوالی داشتی میتونی ازش بپرسی 

یعنی اگر خواستی شمارشو بدم بهت🌹

اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍

دقیقااا

امیدوارم هیچ کنکوری درگیر چنین موسساتی نشه 

مشاور زیاد داشتم شاید خوب نبودن ولی بد هم نبود

ولی مشاوره مهرشاد سبطی مزخرف بود همه چی اولش قشنگه ولی فقط فیلمه...

گول ویس ها و حرفای کانالشو نخورین تنها چیزی که براشون مهمه پوله 

یه جاهایی پول دادن ارزش داره ولی متاسفانه برای این گروه...

تا جایی که میتونین خودتونو درگیر مشاور نکنید 

اگه هم خیلی لازم شد جایی مشاور بگیرین که ثبت شده باشه مثل سیب ترش 

البته سیب ترش هم مشاور خوبش نه کنکوریای جدید که تازه مشاور شدن 

دکتر یعقوبی رو چطور؟ ایشونم می‌شناسید؟ کارشون چطوره؟ سوال احتمالی به دانش آموزان داده قابل اعتماده؟؟ ...

الان همه سوال احتمالی دارن

بیخیال همه بشین 

هیچکسسس نمیتونه کمکتون کنه همه در جهت منافع خودشونن

سوال احتمالی و شبیه ساز هم فقط برای درآمده 

درگیر موسسات نشید 

اگه پولت اضافی کرده و میخوای لاکچری کنکور بدی مشاور بگیر وگرنه بی مشاور هم میشه مشاور ی چیز لاکچریه

من اینقدر رشته عوض کردم و سرم به سنگ خورده که بچه ها میان پیش من در حد توانم کمکشون میکنم😁😂😂

مشاوره خواستید من در خدمتم🤪😜😜😜

الان همه سوال احتمالی دارن بیخیال همه بشین  هیچکسسس نمیتونه کمکتون کنه همه در جهت منافع خودشو ...

منم میگم کنکور سال های قبلو بزنم بهتره 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹