2777
2789
عنوان

امشب گریستم برای کودکان بی پناه

130 بازدید | 14 پست

داشتم دخترم نوازش میکردم که بخوابه عادت کرده به نوازش کردن دلم یهو رفت پیش بچه های شیرخوارگاه بچه های بی پدر ومادر..کی نوازششون کنه وبراشون قصه بگه..کی بهشون محبت کنه منتظرند تا یکی پیدا بشه به فرزندخواندگی قبولشون کنند دلم شکست خیلی گریه کردم 

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امرزو خيلي تو فکرشون بودم  چند تا کلیپ اتفاقی دیدم دلم براشون رفت 

واقعا گناه داذن😭😭😭😭😭😭😭

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
یه طرح بود برای این کار که میرفتن برای نوازش و بازی بچه ها منتها شرایطش سخته من میخواستم برم شرای ...

چه طرحی..مطرح کنید شاید بعضی ها شرلیطش داشتند

یه طرح بود برای این کار که میرفتن برای نوازش و بازی بچه ها منتها شرایطش سخته من میخواستم برم شرای ...

چه شرایطی داره

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
منم امرزو خيلي تو فکرشون بودم  چند تا کلیپ اتفاقی دیدم دلم براشون رفت   واقعا گناه د ...

تاوان چی دارند تو این دنیا پس میدن یک طفل معصوم و بی گناه تشنه محبت خیلی سخته

چه شرایطی داره

سازمان بهزیستی کشور امسال برای نخستین‌بار طرح آزمایشی "نوازش" را با هدف رشد روانی و عاطفی فرزندان زیر یک سال ساکن در شیرخوارگاه‌ها از شیرخوارگاه شهید ترکمانی شهر تهران آغاز کرد؛در طرح آزمایشی نوازش از داوطلبان به عنوان مراقبان رایگان برای جبران خلاء عاطفی شیرخوارگان زیر یک سال استفاده می‌شود و داوطلبان برای جذب در این طرح آزمایشی باید دارای تاهل و تجربه فرزندپروری با حداقل 28 و حداکثر 50 سال باشند.

🦋
سازمان بهزیستی کشور امسال برای نخستین‌بار طرح آزمایشی "نوازش" را با هدف رشد روانی و عاطفی فرزندان زی ...

خدا خیرت بده خوندم طرح جالبه بتونم حتما شرکت میکنم ..یاد شعر ابی افتادم که میگه کی اشکات پاک میکنه شبا که غصه داری دستی به موهات میکشه وقتی من نداری..ممنونم ازت  مهربانو

فدات😙 خدا خیرت بده دست خدا روی سرت

ممنونم عزیز دلم..خدا کمک کنه که بتونم کمکشون کنم توکل بر خودش