2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد جهزیه

159 بازدید | 21 پست

بچه ها جونم مرغ و گوشت چرخ کرده و سبزی تو ظرف های فریزیری میزارید یا پلاستیک فریزر نمیدونم ظرف فریزری بخرم یا نه😬😁

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭

ظرف خیلی جاگیره اگه زیاد میزاری همون زیپ پلاستا بهتره

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا مرغ و ماهی ظرف خریدم بزرگ سلفون کشیدم روش برا گوشت و مرغ هم تو مشمبی بسته بندی کردم میتونی ی روبان هم بزنی روشون ی جور بسته بندی کن راحت بتونی ازش استفاده کنی نخوای بزاری یخ همه وا بره تا بشه استفاده کرد 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
ظرف چ مدلی عزیزم خوبه بخرن

واسه گوشت همونا دارم ک داخل سرویس پلاسکو لیمون هم هس ۴ قسمتی دقیقا سایزش اندازه دوتفره

حس یه ادم 30 ساله رو دارم...واسه یه کارهایی زوده واسه یه کارهایی دیر😭
من برا مرغ و ماهی ظرف خریدم بزرگ سلفون کشیدم روش برا گوشت و مرغ هم تو مشمبی بسته بندی کردم میتونی ی ...

اینو ببین چقد مرتبه منم میخوام چندتا از این طرف ها بخرم ولی نمیدونم از کدوم مدل

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
ظرف بگیری یه جور کمک به محیط زیست هست و مصرف نکردن پلاستیک دیگه پ

مرسی عزیزم 

واسه گوشت همونا دارم ک داخل سرویس پلاسکو لیمون هم هس ۴ قسمتی دقیقا سایزش اندازه دوتفره

من سرویس پلاستیک کامل نمیخرم😁