2777
2789
عنوان

خجالت بکشین 😒

808 بازدید | 36 پست

من امروز تاپیک زده بودم که سه قلو باردار هستم بعضی ها اومدن میگن تخیل تو برو ی جا دیگه خالی کنو.... بعضی هام میگن توکه همسرت بهت خیانت میکنه و خودت میخواستی خودکشی کنی الان چرا خوشحالی،،، بنده انسان هستم حق خوشحالی رو دارم درسته خودم خواهر یا برادر قل ندارم ولی خاله ها دایی هام و بچه های خالم و بچه های داییم اینا همشون چندقلو هستن 

شما هم اگر فکر میکنین من دروغ میگم مجبور نیستین بیاین تو تاپیک من یا شاید هم حسود هستین چشم ندارین ببینین من 5 تا بچه دارم

لطفا کسی رو قضاوت نکنید حق توهین هم ندارین

🧒🏻🧒🏻👧🏻👧🏻👧🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه تاپیکتو دیده بود، نه اسمت اشناست، هیچی ازت نمیدونم

ولی واقعا جمله اخرت بی ادبانه س

۵ تا بچه حسودی داره؟؟؟؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اولا تبریک میگم 

دوما چیز غیر قابل باوری نی ک نکنم  .

سوما بچه زیاد افتخار نیس کم باشه ولی تو اسایش باشن همه چیشون مهیا باشه

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

۳قلو😃😍

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
الان ی عده میان میگن چیشده

چیشده؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

وایییی عزیزم ۳قلو داری؟!

جنسیتشون چیه

خداحفظشون کنه خیلی خوبه بچه قلو باشه🙃💜

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)