2777
2789
عنوان

نهمی ها🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 47 پست
بخدا😂😂

کاش منم اونموقع بودم 

الان دکترامو هم گرفته بودم.  به جای اینهمه خنگیم😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفت چند روز عقب میوفته؟  اگ نهایی عقب بیوفته رو زمان کنکورم تاثیر میزاره

نه چیزی راجب چند روزش نگفتن 

فعلا فقط گفتن ۲۷ ام

اگه وضعیت کرونا تا اونموقعه بد تر بشه عقب میفته 

ولی چند روزشو نگفتن

نه چیزی راجب چند روزش نگفتن  فعلا فقط گفتن ۲۷ ام اگه وضعیت کرونا تا اونموقعه بد تر بشه عقب می ...

۲۷ام خرداد؟؟  

خب پس صددرصد کنکور ۱۲ تیر نیست 

شما تا ۱۲ تیر هنوز تموم نکردید امتحاناتونو

قطعی گفتن؟ یا گفتن اگ کرونا بد شه😣

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
ن بابا من ی سال بعد اون گروه بودم الان ترم دو ام زیاد عقب نیستی😅😂

کلاس هشتمما

عقب نیست

وقتی پیر شدم با عصا فک میکنم میرم دانشگاه😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
میگم ک هشتمی! دارم میگم سر موقع خودت میری دانشگاه دیگه 😄  اون ی سالی ک گفتی چیزی نی ک

یعنی منم میرم....

ارزومه ولی اون. یه سال خیلی ناامیدم. میکنه

چرا نمیری! طرف بعد ده سال می‌ره دانشگاه

به به پس منم. میرم

مرسی خیلی امیدوارم کردی💜