2777
2789
عنوان

بعداز ۷سال عذاب و اذیت ،،بالاخره بایاری خدا تونستم جدابشم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2417 بازدید | 72 پست

یادفیلم‌پارک‌وی افتادم‌خوبکردی جداشدی عزیزم‌خطرجانی برات داشت اینا پیربشن بدترآشغال میشن راحت شدی یه مدت فکرازدواج‌نباش تا اروم‌بشی 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر نجات پیدا کردی 

همسر منم ۹۰ درصد این رفتار هارو داره 

ولی من مجبورم بسازم

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
دقیقا..خواهرمم میگه زندگیت مثل پارک وی بود

خدابهت رحم‌کردناقص وکور نشدی یاخدای نکرده بقتل نرسیدی خیلی مردها هستن زناشونومیکشن به هرحال یه روانی خطرناک بوده نجات پیداکردی 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
ازهمه دوستان بابت پستاشون ممنونم.. اینارو نوشتم..ک توروخدا مراقب باشید کی رو وارد زندگیتون میکنین..

دست راستت رو سر من خواهر 

دعا کن منم زود بدون دردسر جدا بشم راحت شم از این زندگی جهنمی

خداروشکر عزیزم الان با ازادی راحتی اروم‌اروم به سمت ارزوهات برو خداروشکر شما لیاقت بهترین ها رو داری افرین که نسوختی خودتو نجات دادی

و خدایی که به شدت برایم کافیست هرچه بخواهم فقط از او میخواهم❤️
تواون وضعیت درب و داغونی ک داشتم یه لحظه سرمو بردم بالا..دیدم داره فیلممو میگیره و به هرکی میاد میگه ...

اختلال دو قطبی که باید با عسر و حرج طلاق میدادن بدن اینکه بخوای نفقه و مهریه رو ببخشی