2777
2789
عنوان

امروزتون چجوری گذشت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 64 پست
خیلی سخته ولی شیرینه خدا نصیب همه خانمها کنه

الهی آمین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ایشالله شمام به سلامتی فارغ بشید و دردونتون رو بغل کنید❤️

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
هیچ کار مفیدی نکردم 😂 فقط‌رفتم هندزفری خریدم و اومدم.پولمو خرج کردم😂

من هنذفری خریدم شصتمین  شوهرم از عمد خرابشون میکنه میگه زیاد اهنگ گوش میدی اخرش کر میشی هر وقت که میاد خونمون هنذفری هامو خراب میکنه😡😩😣 

قربون خودم برم نه عملیم  و نه فتوشاپم  زشت اورجینالم ادم باس صادق باشه😌😌😌😌😌یارو موهاشو مثل تازه عروس ها رنگ کرده اونوقت واسه ما حرف از مردانگی میزنه 😏😏😏اونی که مثل خر رفته یه روزی مثل سگ بر میگرده👎👎به بعضی ها باید گفت چقدر  بدم که گوه مارو نخوری 😌😌😌😌اگه گوه خوری شغل بود خیلی ها کار آفرین بودن 🤦‍♀️🤦‍♀️بعضی ها مثل دسته ی صندلی سینما هستن معلوم نیست مال تو هستش یا مال بغل دستیت🤔نه حوصله ی ادم های جدید هست و نه توان  تحمل ادم های قدیم کلا ریدییییم 😐😐😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مضخرف  صبح پاشدم دیدم یکی از اقوام بر اثر کرونا فوت کرده  ممنون میشم براش صلوات بفرستید

اوه منم خبر فوت شنیدم یکی از خانمای فامیل😔

خداربیامرزه🥀🥀

من هنذفری خریدم شصتمین  شوهرم از عمد خرابشون میکنه میگه زیاد اهنگ گوش میدی اخرش کر میشی هر وقت ...

من گرفتم ۴۷۰😭😭

ینی خراب بشه شوهرم بزنه نصفم کنه حق داره.

از وقتی گوشیمو عوض کردم این چهارمین هندزفریه گرفتم.

چون قسمت هندزفیش پایینه زود خراب میشه

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
اوه منم خبر فوت شنیدم یکی از خانمای فامیل😔 خداربیامرزه🥀🥀

خدا رحمت کنه 😔❤

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
عاااالی خدارو شکر امیدوارم هرروز نی نی سایتی ها عالی باشه, البته این با فکر خوب امکان پذیره 

منظورتون نیروی جذب ؟ 

گاهی فقط باید ببخشی.ودوباره از شبی دیگر شروع کنی به فراموشی!!!هرچند سخت و دردناک اما باید از نو ساخت هرآنچه ویران شده...
عاااالی خدارو شکر امیدوارم هرروز نی نی سایتی ها عالی باشه, البته این با فکر خوب امکان پذیره 

ان شالله 

منم دارم تلاش میکنم چند مدته افسردگی دوران کرونا گرفتم😅

من گرفتم ۴۷۰😭😭 ینی خراب بشه شوهرم بزنه نصفم کنه حق داره. از وقتی گوشیمو عوض کردم این چهارمین هند ...

نه والله واسه من تاقبل از اینکه عقد کنم شاید هر چند ماه یبار خراب میشدن ولی الان یک ادم کرمکی گیرم اومده که ادم خرابکاریه نصف وسایل منو بدبخت و انگولک میکنه

قربون خودم برم نه عملیم  و نه فتوشاپم  زشت اورجینالم ادم باس صادق باشه😌😌😌😌😌یارو موهاشو مثل تازه عروس ها رنگ کرده اونوقت واسه ما حرف از مردانگی میزنه 😏😏😏اونی که مثل خر رفته یه روزی مثل سگ بر میگرده👎👎به بعضی ها باید گفت چقدر  بدم که گوه مارو نخوری 😌😌😌😌اگه گوه خوری شغل بود خیلی ها کار آفرین بودن 🤦‍♀️🤦‍♀️بعضی ها مثل دسته ی صندلی سینما هستن معلوم نیست مال تو هستش یا مال بغل دستیت🤔نه حوصله ی ادم های جدید هست و نه توان  تحمل ادم های قدیم کلا ریدییییم 😐😐😐😐😐
نه والله واسه من تاقبل از اینکه عقد کنم شاید هر چند ماه یبار خراب میشدن ولی الان یک ادم کرمکی گیرم ا ...

نکشتیش؟😂

شوهر منم زیاد کرم میریزه منتها من دیگه اعصاب پایه بودن ندارم پامیشم میزنمش اونم میخنده😂🤦

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

[QUOTE=187500257]نکشتیش؟😂 شوهر منم زیاد کرم میریزه منتها من دیگه اعصاب پایه بودن ندارم پامیشم میزنمش اونم میخنده ...[/QUOT]🤦‍♀️😎😐😣😂

[QUOTE=187500257]نکشتیش؟😂 شوهر منم زیاد کرم میریزه منتها من دیگه اعصاب پایه بودن ندارم پامیشم میزنم ...

من تو دوران عقدم خحالت میکشم چیزی بهش بگم نمیخوام از الان بفهمه چقدر وحشی هستم حالا بعد بهش نشون میدم که یه من ماست چقدر کره داره😐😎

منظورتون نیروی جذب ؟

آره , زندگی ما آدما پر از مسائل مختلفه, اما اگه یادبگیریم خوب فکر کنیم شادی رو درون خودمون جستجو کنیم و به اشیا و آدما وابسته نکنیم , اونوقت هر روزمون عالی میشه و لذت میبریم 

خدایا همه بچه های مریض رو شفا بده , خونه پر بشه از صدای خنده هاشون