2777
2789

🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂

#خانمها_بخوانند

از آقایون سوال کردیم که اگر قرار باشد یک چیز در خانم‌ها انتخاب کنند که از آن بدشان می‌آید، چیه؟

۱۰ موردی که مشترک بود 👇

✍️زن‌ها  حتی ساده‌ترین چیزها را هم #پیچیده کنند:

خانم‌ها عادت دارند وقتی چیزی را نمی‌خواهند، اما نمی‌توانند بگویند چرا، موضوع را پیچیده کنند.

✍️کمبود #اعتمادبه‌نفس

چطور ممکن است مردی زنی را تحسین کند که قادر به #تحسین کردن خودش نیست؟

✍️ زن‌هایی که فکر می‌کنند همه‌چیز را #می‌دانند:

✍️ میل شدید زن‌ها برای #تغییر دادن مردها: خیلی از زن‌ها با این تصور وارد یک رابطه می‌شوند که می‌توانند نقص‌های جزیی فردمقابل خود را عوض کنند. اما هیچ چیز برای یک مرد بدتر از این نیست که زن زندگی‌اش #خصوصیات او را نپذیرد.

✍️ #حسادت خانم‌ها: داشتن حسادت در یک رابطه تاحدی می‌تواند سالم باشد اما متاسفانه وقتی این حسادت تا جایی پیش می‌رود که روابط مرد با اجتماع اطرافش را دچار مشکل می‌کند، او را از زن زندگی‌اش دورتر می‌کند.

✍️زن‌هایی که زیاد #وابسته هستند: مردی که احساس کند در رابطه خود اسیر شده است، هر کاری که دستش برمی‌آید انجام می‌دهد تا آزادی خود را دوباره به دست‌ آورد.

✍️زنانی که ه سعی می‌کنند به جای طرف خود #تصمیم بگیرند و انتخاب کنند: هیچ اشکالی ندارد که بعد از گذشت چند سال از یک رابطه که زن می‌فهمد مردش چه می‌خواهد و چه چیزهایی را دوست دارد به جای او انتخاب کند اما مطمئناً این کار در ابتدای یک رابطه چندان مورد پسند مردان نیست.

✍️زنانی که خصوصیات #زنانه ندارند:

از دید آقایان زن در هر مقام و منصبی که باشد، باید زنانگی و ظرافت خود را حفظ کند (مثل طرز لباس پوشیدن و نحوه صحبت کردن) و این تنها چیزی است که مردان را وادار به تحسین خانم‌ها می‌کند.

✍️ زنانی که #قدرت مراقبت از خودشان را ندارند: مردان کمی در دنیا هستند که بدون جذب شدن به طرف زنی، عاشق او شوند.

✍️زنانی که به شدت #مادی‌گرا هستند: برای بیشتر آقایون اینکه زنی فقط به دنبال خریدن آخرین مدل لباس یا رفتن به مسافرت‌های تفریحی باشد به هیج عنوان جذاب نیست.

کپی شده از کانال روبیکا تجربییات منو آقاییم لینک در پایین 

🍁🍂🍁

@tajrobe_zendegi

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقی نداره تمام موارد بالا در اقایون هم باشه وحشتناک و غیر قابل تحمل صرفا فقط ویژگی بد مختص خانوما ن ...

ولی بعضیا باید اقاییون داشته باشن

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
ولی بعضیا باید اقاییون داشته باشن

هر چیزی کمش دارو متوسطش غذا و زیادش سم است 

همه این موارد نباید به صورت افراط و تفریط باشه تعادل بهترین کار هستش 

الان بعضی از اقایون ممکنه مادی گرا باشن که به خاطر پول دختر باهاش ازدواج میکنن 

ممکنه حسادت داشته باشن حتی صحبت معمولی و پیش پا افتاده که با اقایون فامیل انجام میشه 

بعضی از آقایون وابسته به خانواده شون هستن و نمیتونن تصمیم زندگیشون رو با همسرشون بگیرن 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
هر چیزی کمش دارو متوسطش غذا و زیادش سم است  همه این موارد نباید به صورت افراط و تفریط باشه تعا ...

بله بسیار درست شما بخشی از موضوع میگین 

من کلی گفتم

اعتراف میکنم که به اکثرش دچارم!🥴

چ خوب درمانشون کنی از همین الان کار اسونیه😍💫