2777
2789
عنوان

بدترین اتفاقی ک تو مهمونی افتاد شما بگین منم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 62 پست
منم تو عروسیم دوتا دختر بودن ک دوست مشترک منو شوهرم بودن ومن ازشون خیلی خوشم نمیومد با همه تالار دست ...

میدونی من هیچکدوم از اقوام همسرمم رو ندیده بودم حتی خواهراشو شب حنابندون دیدم و خواستم محترمانه برخورد کنم اما ثابت کردن هرکسی لیاقت محبت و احترام نداره.

اما خب مثلا همین آدم کل مراسم دوس داشت با من ببرقصه و مادرش اجازه نمیداد و تشر میزد بهش

من رفتم سر میزشون که داشت نگام میکرد گفتمط پاشو با هم اینجا برقصیم 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم عروسیش بود خواهرش آمد شربت بیاره داشت میرقصید برای شاباش خواننده هم هی پیاز داغش زیاد میکرد یهو پاش پیچ خورد شربت کلش ریخت زمین🤦‍♀️خیلی ریلکس پاشد رفت یکی دیگه آورد به کارش ادامه داد

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
دوستم عروسیش بود خواهرش آمد شربت بیاره داشت میرقصید برای شاباش خواننده هم هی پیاز داغش زیاد میکرد یه ...

چه خونسرد ما بودیم تا سالها از خجالت نمیومدیم تو جمع

چه خونسرد ما بودیم تا سالها از خجالت نمیومدیم تو جمع

من  تو عروسی خواهر زادم حامله بودم تقریبا هفته آخر بارداریم بود پام گیر کرد به سیم باند کم موند بخورم زمین تا آخر مجلس یه گوشه محو شدم😭

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
عجب مامانی داری 😂ناراحت نشیا 

از این بیشترتر نمیتونم ناراحت بشم هنوز بعد ی ماه فکر کردن بهش عذابم میده هرجام میشینه میگه شوهرش ی کبابی چیزی نداد بخوریم 😂😂😂😂 نمیدونم فک کرده اومده تفریح یا من و بچه رو جمع کنه

من  تو عروسی خواهر زادم حامله بودم تقریبا هفته آخر بارداریم بود پام گیر کرد به سیم باند کم موند ...

🤣🤣🤣🤣ای جان

از من خوشش نمیاد و البته از همه  بدش میاد نه فقط من. البته همسرمم قاطع برخورد نکرده ...

فردای جشن عقدم میخاستیم بریم بیرون با همه جاری ها قرار پیک نیک داشتیم من و شوهرم تو خونه مادرشوهرم بودیم جاریم فردای عقدم شالش مشکی بود مادرشوهرم بهش توپید گفت واسه چی شال مشکی انداختی تازه عقد کرده خونه داریم کارت زشته اونم تو جمع قرمز شد از خجالت نمیدونست چی بگه از اون موزی هاسو حسود هاس  ولی واسه من اصلا مهم نبود به مادرشوهرم گفتم ول کن بزار هرجور راحته  الان گفتی یادم افتاد این خاطره تو حنا بندونم هم لباس مشکی مجلسی پوشیده بود نمیدونم مادرشوهرم چیکارش کرد عروسی قرمز پوشید 🤣🤣🤣🤣

فردای جشن عقدم میخاستیم بریم بیرون با همه جاری ها قرار پیک نیک داشتیم من و شوهرم تو خونه م ...

واقعا برام مهم نیست میدونی شاید دوس داشت حجاب داشته باشه اما اینکه با چادر مقنعه بشینی وسط مجلس خیلی توهین بود

هرچند خودش رو کوچیک کرد 

واقعا برام مهم نیست میدونی شاید دوس داشت حجاب داشته باشه اما اینکه با چادر مقنعه بشینی وسط مجلس خیلی ...

خب میتونست حجاب داشته باشه ولی مشکی نباشه 

رنگی باشه با این کارش فقط خودش رو تابلو کرده بیخیال واست مهم نباشه حسودی ش رو قشنگ بهمه نشون داده