2777
2789
عنوان

بدترین اتفاقی ک تو مهمونی افتاد شما بگین منم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 62 پست
بی شک اما اینکه اینجوری وسط فیلمم هست و پشت به ما نشسته خیلی آزار دهنده اس

من بودم بهش مبگفتم یا ب گوشش میرسوندم هرکی فیلم عروسیمونو میبینه فک میکنه نیازمند و مستضعف بی اجازه اومده تو مجلس

حیوان مورد علاقم: اکسم

من بودم بهش مبگفتم یا ب گوشش میرسوندم هرکی فیلم عروسیمونو میبینه فک میکنه نیازمند و مستضعف بی اجازه ...

متاسفانه همه فکر میکردن عاشق همسرم بوده انقدر کارای زشتی کرد مخصوصا که وقت خوش آمد گویی خواستم دست بدم باهاش دستمو با عصبانیت هل داد و همه دیدن 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو عروسی عمه کوچیکم برادر داماد کم سن بود و جوگیر . سینی غذارو بلند کرد ببره سمت مردونه پاش گیر کرد ...

😂😂😂😂وای

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

بابام بطری دوغ رو ریخت تو آب مرغ😂😂😂 عموم اینا مهمونمون بودن تا چند ثانیه همه با بهت نگاه می‌کردیم😂😂😂😂 

یه بار بنده خدا تازه داماد دایی مامانم، اومد از تو یخدون یخ برداره، انبرش شکست. 😁😁 مامان بابام هی الکی می‌گفتن: اشکال نداره، تا حالا چند بار شکسته، اما طفلک از خجالت سرخ شده بود. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

مادرشوهر من شب عروسی هزار تومنم نداد بهم البته ناگفته نماند ن خاهرشوهرام ن جاریم بی بخار نشسته بودن هیچی شاباش ندادن جالبه تو فیلم مادرمون نوبتی میان ب شوهرم میگن اینهمه برای برش کیک شاباش و دلار دادی میدادی یکمشو ما بدیم😐😐😐😐

متاسفانه همه فکر میکردن عاشق همسرم بوده انقدر کارای زشتی کرد مخصوصا که وقت خوش آمد گویی خواستم دست ب ...

منم تو عروسیم دوتا دختر بودن ک دوست مشترک منو شوهرم بودن ومن ازشون خیلی خوشم نمیومد با همه تالار دست دادم ب این دوتا ک رسیدم جا گزاشنم رفتم سراغ نفر بعدی  گاهی احترام زیادی باعث میشه طرف فک کنه خبریه

حیوان مورد علاقم: اکسم

نپرسیدی چرا همچین میکنی 

از من خوشش نمیاد

و البته از همه 

بدش میاد نه فقط من.

البته همسرمم قاطع برخورد نکرده و ایشون فکر کرده هرکاری رو مجاز هست به انجامش

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
منم تو عروسیم دوتا دختر بودن ک دوست مشترک منو شوهرم بودن ومن ازشون خیلی خوشم نمیومد با همه تالار دست ...

کار درستی نکردی بانو😊😊

کاربری سومه😴     خودشم نمیدونه چقد قشنگ میخنده😍😍💓            

جالب ترین اتفاق زندگی من اینه مامانم اومده بود بعد زایمانم منو جمع کنه یک راست رفت تو اتاق خابید وقتی اومد بیرون من برای خودم چایی ریخته بودم بخورم ناراحت شد ک چرا برای من نریختی و قهر کرد رفت خونه شون و منو جمع نکرد

اون اومده منو جمع کنه یا من اونو

وقتی خابه نمیدونم باید با سرنگ میریختم دهنش ک ناراحت نشه والا موندم تو کار خدا