2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال ای وی اف

167 بازدید | 13 پست

برای ای وی اف مثبت بشه اول باید ای یو ای کنیم یا نه ربطی نداره همون اول ای وی اف کنیم ممکنه مثبت بشه ؟؟؟

منظورم اینه که ماه اول ای یوای اگه نشد ماه دوم ای وی اف 

یا نه همون اول ای وی اف ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقیم کسی رو نمیفرستم ivf قدم به قدم اول دارو درمانی بعد چند سری iuiبعدا وارد مرحله ivf میشن.چون هردوره عوارض خودشو داره از مراحل اولیه و سبکتر شروع می کنن یه پزشکت اعتناد کن بزار اون تصمیم بگیره با کدوم روش شروع کنه

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

اکثر دکترها یک یا دوبار ای یو ای میکنن اگه منفی شد میفرستن ای وی اف ولی اگه شرایطتون بد باشه فوری میفرستن ای وی اف

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
پس برام دعا کنید ممنون میشم 

انشالا 

به خیلی چیزا بستگی داره به سنت.. مشکلتون و..... اگه مثلا سن بالای 35 باشه یا ذخیره تخمدان کم همون اول ای وی اف میکنن

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍