2777
2789

سلام،

پونصدهزاررتومن دارم، میدونم کمه ولی دلم میخواست یه کار خیر باهاش بکنم.

تصمیم گرفتم ب کسی ک نیاز داره یه مدت قرض بدم بعد رفع نیازش ، و بعد پس دادنش ب یکی دیگه بدم.

البته کسانی ک آشنا باشن یه یه آشنا تاییدش کرده باشه.

خواهرمم وقتی نظرمو شنید گفت صد تومنم فعلا اون میذاره رو پولم.

انشاءالله کم کم بیشترش میکنم

حالا بنظرتون چجوری میتونم نیازمند رو پیدا کنم و چ شرایطی بذارم ک نه سختش باشه و نه اینکه دیگه نیاد پس بده.

اگه تجربه ای دارین بگین.

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

درکار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

کار خوبی می کنید

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درکار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

نه دیگه استخاره نکردم،

میخوام بدونم چجوری پیدا کنم آدما رو

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

اول فامیل واطرافیان بعدهمسایه اگه می شناسین دراولویتن

اگه فامیلی داریدکه می دونیددستش تنگه به یه بهانه ای بهش سربزن وبگوکسی راسراغ نداری یه مدت این پول منونگه داره؟

درضمن خداخیرت بده 

مقدارپول مهم نیست مهم دل کندن ازپوله

التماس دعا

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

چه فکر خوبی اول ازکسایی شروع کن که بهشون اعتماد داری میتونی بگی پول خودت نیس و یه صندوق کوچیکه تا طرف احساس دین بهت نکنه و زمان تعیین کنی تا برگردونه یا اگه واقعا نمیتونه یه جا پس بده بگی ماهی پنجاه تومن اینا بده 

خدا برکت بده

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
ختما  چک معتبر پشتوانه چک بگیر. قرض پس گرفتن کار سختی هست

آخه چک شاید نداشته باشن، نمیخوام بخاطر یه مبلغ کم اذیت کنم کسی رو.

ولی یه ضمانت بازگشت لازمه واقعا

نه دیگه استخاره نکردم، میخوام بدونم چجوری پیدا کنم آدما رو

اگه اطرافیانت خانواده ضعیفی میشناسی کمکش کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اول فامیل واطرافیان بعدهمسایه اگه می شناسین دراولویتن اگه فامیلی داریدکه می دونیددستش تنگه به یه به ...

ممنون عزیزم،

آره باید یکم تحقیق کنم ببینم کی نیاز داره

چه فکر خوبی اول ازکسایی شروع کن که بهشون اعتماد داری میتونی بگی پول خودت نیس و یه صندوق کوچیکه تا طر ...

این خیلز فکرخوبیه

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
چه فکر خوبی اول ازکسایی شروع کن که بهشون اعتماد داری میتونی بگی پول خودت نیس و یه صندوق کوچیکه تا طر ...

آره نمیخوام کسی بدونه واسه خودمه،

خوبه قسطی هم پس بدن بهشون فشار نمیاد