2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم تنگ شده

1453 بازدید | 104 پست

میخوام جدا بشم ازش. 

17 سالمه و عقد هستم. دلیل طلاقم هم، خیلی خیلی فهش زشت میده به من و خونوادم. 

شکاکه بی اندازه. اما خب دوسش خو دارم اما مثل قبلا نه. خیلی اذیتم کرده که ازش زده شدم. 

طلاهام ازم برداشت. و...... 

اما خب زن و شوهر بودیم همو دوس داشتیم. 

اما اگه الان طلاق نگیریم، دوسال دیگه میگیریم. چون فکر امون باهم فرق داره، مثلا اون فکر میکنه زن باید بشور و بساب و بچه داری کنه، اما من میگم زن باید 

در کنار مادر بودن، استقلال داشته باشه. نخواد جایی 

بره یکی بادیگارد کنارش باشه یا نزاره تنهایی جایی برم. 

خودت و خلاص کن هنوز اول راهی

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برام سوال با چ معیاری باهاش ازدواج کردی؟؟؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

میخوای بدیش به من؟😂😂

البته من با اون قسمتش که گفتی بددهنه مشکل دارم داداش خودمم اینجوریه فکر کن به من که خواهرشم فوش +۱۸ میده اذیت میکنه ولی اگه شوهر باشه آدمش میکنم

با بشور و بساب هم مشکلی ندارم انجام میدم

دختر ۱۷ سالته میفهمی؟ چرا جوونی نمیکنی دنبال هدفات برو ازدواجو بسپار بعد ۲۶سالگی

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

همون حیفه ازش طلاق بگیری باید بیشتر مستفیض بشی

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌