2777
2789
عنوان

اگه از تسلا میدونید بیاید...

285 بازدید | 19 پست

خب تایپک قبلی ک گفتم جمله پیشنهاد بدید نوشتم تاثیر گزاشت ایمان اوردم بهش😂💕

حالا اگه میشه برا این چیزی ک میگم جمله بگید:/

یه نفر یه چیزایی از من میدونه و اون ی نفر با مادرم در ارتباطه و نمیخام چیزی بهش بگه چی باید بنویسم چون امکانش هست مامانم بپرسه ازش و ب فنا برم😐

تسلا چیه به منم بگید

فک کنم منظورش تسلی بود

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول فکر کردم منظورت نیکولا تسلاست 😑😑 تا اینکه تاپیک قبلیتو دیدم

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)

تسلا ماشینه که

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من