2777
2789
عنوان

شله زرد برای دونفر چجوری درست کنم

6754 بازدید | 7 پست

تا حالا درست نکردم 😑😑

توی نت زدم ولی میگه باید از شب قبل برنج خیس بخوره من الان برنج نرمه رو خیس کردم

اگه میشه بگین از هر موادش چقدر باید بریزم و چجوری درست کنم خوشمزه بشه ابروم جلو شوهرم نره 😂😂

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

سراشپز پاپیون رو نصب کن تعدادو میزنی دستور و مقدار لازم برای تعداد مورد نظرو میگه بهت👌

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
سراشپز پاپیون رو نصب کن تعدادو میزنی دستور و مقدار لازم برای تعداد مورد نظرو میگه بهت👌

نصبش دارم شله زرد زدم برای ده نفر اورد 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نصف پیمانه برنج یک پیمانه شکر زعفرون و گلاب و خلال بادوم

میشه بگی هر کدوم چقدر روی شعله باشه و.چجوری اضافه کنم؟

نصبش دارم شله زرد زدم برای ده نفر اورد 

قسمت تعداد ک نوشته ده نفر بزن میاد عدد وارد میکنی ۲ رو میزنی مقدارها رو ب حسب دونفر میگه👌

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
میشه بگی هر کدوم چقدر روی شعله باشه و.چجوری اضافه کنم؟

برنج بزار خوب بپره له شه آبشو ک کشید شکر اضافه کن زعفرون و گلابم اخر پخت بریز خلال بادوم هم میتونی داخلش بریزی با برنج بپزه هم برا تزیین استفاده کنی

من دیشب درست کردم برای سه نفر یه پیمانه برنج میخواد با دو پیمانه شکر ؛برنجم رو با روغن تف دادم اندازه ۵ لیوان اب ریختم تا جوشید شعله گازم کم نکردم تا برنجم خوب نرم شد ولعاب داد بعدش دو پیمانه شکر وزعفرون دم کرده با گلاب ریختم خلال بادوم رو هم اضاف کردم و شعله گاز رو کمتر کردم تا بجوشه اگه ببینی شل هست بزار قبل ریختن شکر خوب بجوشه چون شکر که بریزی اب میندازه یک ربع تا نیم ساعت بزار به دم باشه وهر ۵ دقیقه هم بزن هروقت دیدی جا افتاده تو ظرفهات خالی کن مال من ۳ کاسه پر شد 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم