2777
2789

سلام دخترا

این مطالب رو میگم برای هر کسی که مشکل ناباروری داره و تنها راهش آی وی افه ..

من بعد از 7 سال ازدواج و کلی درگیری به خاطر ناباروری و مشکلات روحیش و کلی درمان و دارو پیش دکترای شهر خودمون بالاخره پارسال تصمیم به درمان جدی به مرکز خوب رو گرفتیم . قبلش من راضی بودم اما همسرم میگفت این مدل بچه دار شدن زوری از خداوند خواستنه . خودش صلاح بدونه میده . دیگه تابستون پارسال رفتیم تهران مرکز ناباروری ابن سینا اونجا بعد از کلی چکاب و عکس رنگی و آزمایشای همسرم به این نتیجه رسیدن ما فقط با آی وی اف میتونیم پدر مادر بشیم ، یادمه خیلی تو مطب دکتر گریه کردم چون امید داشتم شاید راهی باشه طبیعی بشیم و این که متوجه شدم تموم بدبختی و سختی های آی وی اف فقط و فقط با خانومه خیلی ناراحت شدم . همسرمم قاطی کرده بود من راضی نمیشم به خاطر همه چی حتی هزینه هاش .. تیم پزشکی باهامون صحبت کرد به ما گفت آی وی اف مثه یه عینکه که شما وقتی چشمات ضعیفه مجبوری بزنی تا بهتر ببینی . شما برای باروری نیاز به کمک دارین و این حرفشون باعث شد آروم تر بشیم . دوماه اجازه خواستیم فکر کنیم بعد بریم .. بعد از دوماه ..

باقی رو تو پست میگم اینجا جا نمیشه

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخام ای یو ای کنم یعنی میشه منم مادرشم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

برای سلامتی نی نیم هم یه صلوات بفرستین که سالم بمونه برام و ان شاءالله به دنیا بیاد ❤

سوالی هم دارین بپرسین

منم دوبار ای وی اف کردم منفی شد  

مبارکت باشه عزیزم به سلامتی بیاد بغلت 

هر کاری کردی بگو

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
برای سلامتی نی نیم هم یه صلوات بفرستین که سالم بمونه برام و ان شاءالله به دنیا بیاد ❤ سوالی هم داری ...

رژیم غذاییت چی بود بعد و قبلش و بعد اینکه تقویتی خوردین؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

بعد از دوماه دوباره از مرکز پیگیری کردن چی شد گفتیم قبول میایم .. قرار شد سوم پریودی برم سونو بشم و بررسی کنن و دارو برای پانکچر رو شروع کنم . دقیق یادم نیست پروسه چقدر طول کشید تا پانکچر شدم . اما یادمه به هم دارویی معرفی کردن به اسم الونوا که باید روز فکر کنم سوم سیکل تزریق میکردم . خیلی گرون بود یادمه از شهر خودمون فقط یکی موجودی بود حدود 2میلیون و 300 شد و شامل بیمه نمیشد .  آمپولو زدم و دوباره روز  9 سیکل رفتم مرکز سونو بشم . اینقدر رحمم باد کرده بود مثه حامله ها بود . کنارش دارو های دیگه بود یادم نیست . کلی هم خودم و همسرمو تقویت کردم . مولتی ویتامین و گوشت چرخ کرده گوسفندی کباب میکردم و کلی هزینه غذاهامون شد .. رفتم سونو دکتر خیلی راضی بود گفت دوتا تخمدانات پر از تخمکه و روز 12 سیکل بیا برای عمل پانکچر یا همون تخمک کشی ..