2777
2789

پیازرتفت داده شده سیب زمینی ورقه ای سرخ شده  سوسیس 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز سرخ میکنم یکم سیرم میرنم بعد سیب زمینی خرد میکنم میریزم بعدم سوسیس هارو. رب و فلفل فراوونم میزنم

گاها فلفل دلمه ای

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

دلم خواست😶

پیاز فراوووون سیب زمینی سوسیس رب

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

کلی پیاز و تفت میدم و وقتی طلاییه تیره شد سوسیس خورد شدمو اضافه کینم . اون ک داره اروم سرخ میشه. تو یه کاسه رب و نمک و فلفل زیاد مخلوط میکنم و یه گوجه ام رنده میکنم. بعد از سرخ شدن سوسیسها سسو اضافه میکنم و میزارم ک بپزه

اول آهنگ سیا نرمه نرمه رو میزاریم...سیب زمینی هارو خورد میکنیم نگینی و داخل آب میریزیم تا آب پز بشه.‌‌.حین پختش یکم سر و سینه رو میلرزونیم...بعد یه پیاز سرخ میکنیم عسلی بشه سوسیس هاهم هور ک سرخ کرده سیب هارو آبکش میکنیم باهم قاطی میکنیم نمک و فلفل و رب و آویشن میزنیم...بعد نوش جان کرده بعد واسه هضمش دوباره خانوادگی میلرزونیم هاااا بیا بیا💃💃💃💃💃

کوکتل میگیرم کوکتل گوشت ۵۵ درصد یا اون کوکتل گنده هاا

پیاز سرخ میکنم .سیب زمینی نگینی سرخ میکنم و چنتا گوجه ویکم رب ...قشنگ تفت میدم بعدشم  رو  پیازا کوکتل هارو سرخ میکنم و همه روقاطی میکنم ی ربع بعد برش میدارم اگه قارچ داشته باشم توش میریزم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

پیاز خلالی درشت سرخ سرخ نکن نرمتر درسته ،سوسیس اریب میبرم تفت میدم،سس گوجه با رب و ادویه ک دوست داری یکم توش اب جوش بریز خیلی کم اینا توش بریز من سیب زمینی نمیریزم،میتونی بریزی،کلا نباید خشک نباسه بندری اصلا

اول آهنگ سیا نرمه نرمه رو میزاریم...سیب زمینی هارو خورد میکنیم نگینی و داخل آب میریزیم تا آب پز بشه. ...

🤨🤨🤨🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️