2777
2789

سلام بچه ها

واقعا کم آوردیم دیگه🥺 دخترم ۴ سالشه تقریبا و حدودا ۸ سانت قدش از اون چیزی که باید باشه کوتاهتره

وزنش که دیگه نگم براتون😑

هررررکاری می کنیم غذا نمی خوره. فک کنید قبلا ازبس هیچی نمی خورد می گفتیم حداقل قندش نیفته براش از سوپری شکلات و کیک و شیر کاکائو می گرفتیم یا هم خودم تو خونه درست می کردم براش ولی الان یکماهه براش نمی گیریم که شاید غذا بخوره گشنه بشه ولی انگار ن انگار🥺

ولی خب رشدش اصلا خوب نیست😔 مث بچه سه ساله میمونه. بنظرتون برای غذا نخوردنش اینطوری رشدش کمه یا دلیل دیگه ای داره؟ 

همش میگم خدایی نکرده مشکلی نداشته باشه😔

بچه ها لطفا ی شربت اشتها آور خوب بهم معرفی کنید.همین امروز میخوام شروع کنم بهش بدم دیگه طاقت ندارم بی غذایشو ببینم

خوب اشتباه همینجاست که برای اینکه بخوره رشوه میدین

منم باشم غذا نمیخورم که بهم شیرینی بدن!

کاملا باید حذف کنی اینها رو خصوصا کاکائو 

اگر خواستی کیک بدی درصورتیکه غذا خورده باشه نهار عصر حق خوردن کیک داره....

شربت هم دکتر برا پسر من دیروز نوشته فقط بالا ۱۰۰ تومن بود

Appetizer  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه خواهرم اینجوریه در طول شبانه روز نهایتا یه دونه بستنی میخوره یا یه دونه بیسکوییت.خواهرم میگه میترسم از گرسنگی یه چیزیش بشه.براش شربت باریچ خرید خیلی خوب بود تو دو هفته ای که شربت میخورد در حد روزی یه لواش و یه تخم مرغ یا مثلا یه کفگیر برنج میخورد.ولی دوباره افتاده سر لج شربت هم نمیخوره اشتهاش هم کم شده باز.خوبیش اینه گیاهیه

عزیزم یجای خلوت برا چکاپ ببر هرچند آدم بازم میترسه

پسر منم یه ماهه هیچی نمیخوره به قول شما مجلوری تنقلات میدم ولی براش شربت زینک گرفتم هم برا قد خوبه هم اشتها دو سه روزه دارم میدم یه ده درصد بهتر شده فعلا

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

نده بهش مامان بابام به من شربت اشتها اور دادن الان دارن دنبال شربت لاغری برا من میگردن

خواهر منم از بچگی خیلی لاغر بود و دیگه به اون شربت ندادن

الان که کلاس شیشمه هیکلش خوب شده

سلام خاهر زاده منم اینجوره کل متخصصین بچرو بردنش چکاپ کامل کردن گفتن سالمه مشکلی نداره

شربت بهش میداد

اما هچ الان ۸ سالشه انگار ۶ سالشه

خاهرمم میگ خسته شدم مخاد رشد کنه میکنه دیگ این همه شربت ویتامینه دادم این همه چیزا مقدیو مغز دادم کو چرا تغییر نمیکنه

برا قد باید شربت کلسی فید یا کلسیوم بدی 

سانستول هم خوبه

برا اشتها راسیپو شربت سیپروهپتادین خوبه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

منم پسرم دقیقاهمینطوربودهم سنش هم غذاش حتی نمیخوابیدم دیگه خون گریه میکردم ک دکتربهم شربت راسیپ دادباقطره ی میم اگه بخوای عکسشم میفرستم عالیه الان پسرم میادمیگه مامانجون گشنمه غذابده حال میکنم😍

خوب اشتباه همینجاست که برای اینکه بخوره رشوه میدین منم باشم غذا نمیخورم که بهم شیرینی بدن! کاملا ب ...

عزیزم الان اصلا براش نمی گیریم ولی بازم نمی خوره غذا

آخه خیلی بیخیاله انگار اصلا گشنه نمی شه

عزیزم شربت خوبیه؟ تو رو خدا تاثیر داشت؟