2777
2789

اینکارو نکن.، بعدش بیشتر عذاب میکشی چون. یا جواب نمیده یا اگه بده سرد جوابت نیده 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میدونم 

خیلی سخته ولی بعد ی مدت یکم. بهتر میشی وعادت میکنی 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

من نفهمیدم... ولی به نظرم پیام بده ضرر نداره که فوقش بعدا شرمنده عقلت میشی بهتره تا شرمنده قلبت باشی

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
عاشقش بودم باورم نمیشه تا الان ..امیدوارم خدا جوابشو بده

من ب خاطرش آبروم رفت تا سه ماه نتونستم از خونه بیرون برم لحظه ی آخر جلو همه گذاشت و رفت بعد از 7 ماه ک بلاکم کرده بود روز تولدش از بلاک بودن در آوردم الانم من دیگه شوهر دارم 

اون الان با یکی دیگس

اها:(

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
عاشقش بودم باورم نمیشه تا الان ..امیدوارم خدا جوابشو بده

اره خدا داره براش 

بهش فکر نکن تا خواستی بهش فکر کنی یه نشونه برای خودت بزار سریع فکرتو ببر سمت اون 

مثلا چمیدونم من یکی از یوتیوبرای ایرانیو خیلی دوست دارم هر وقت دلم میگیره فکرمو میبرم سمت و اونو میرم فیلماشو نگاه میکنم کلی میخندم

اره خدا داره براش  بهش فکر نکن تا خواستی بهش فکر کنی یه نشونه برای خودت بزار سریع فکرتو ببر سم ...

دارم همینکارو میکنم تو گروه های مختلف چت میکنم ک شاید فراموشش کنم

چطور تونستی فراموشش کنی

فراموشش نکردم هنوز مدام آنلاین بودنش و چک میکنم ولی روز ب روز بهتر میشی ب این فک کن چقد تونست عذابت بده