2777
2789
عنوان

ممکنه پنجمی منو بخواد 😍

273 بازدید | 5 پست

دوستان دارم از شدت استرس غش میکنم   من ۴ تا سقط داشتم   ۴ تا بچه که دوست نداشتن من مامانشون بشم ولی من خیلی دوسشون داشتم   همسرم میگه اونا لیاقت تو رو نداشتن      الان باردارم و منتظرم نوبتم بشه برای سونو     خیلی هیجان زده ام هزار جور فکر دارم    اگه میتونید برام دعا کنید    خدا دامن همه منتطرارو سبز کنه   با چشم گریون براتون مینویسم     اینجا تو مطب نت خیلی ضعیف      برام دعا کنید   بوس بهتون 

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی

ببین فکر کردم منظورت خاستگاره اوم‌م بپاچم بهت 

چرا که نه معلومه که می خوادت توکلت به خدا و یه دکتر عالی انتخاب کن

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی  تورو نخان از تو بهتر کی هست مگه  ایشالله صحیح و سلامت بیاد بغلت

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

خیلی ممنون   یه عالمه ممنون فرشته های مهربون 

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی