2777
2789

دیروز رفتم انومالی.دیدم تو ورق نوشته در هفته ۲۵ ی بار دیگه انومالی پیشنهاد میشود.

برا شماهم نوشته؟

ینی دوباره باید ۳۵۰ بدم.

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
وااااای 350تومنه؟؟؟من چندهفته بعددارم..چه خبره....

اره ۳۵۲تومن دیروز دادم.البته ازاد بدون دفترچه

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۵۰ بدی بهتر از بچه مشگل داره که.انشالله چیزی نیست .کلا یکی رو به خانواده اضافه کردن خرج داره .

من که بچم ۷ ماهه دنیا اومد تا بغلم بیاد ۱۰۰ میلیون شد .

الان چی ارزونه خواهری

[QUOTE=187427915]اره ۳۵۲تومن دیروز دادم.البته ازاد بدون دفترچه[/QUOTE

اخه داشتن دفترچه فایده نداره چون کلا ازاده

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
من دیروز آنومالی بودم،شد ۷۹۳ تومن😢😢چرا مال من اینقد گرون بود پس؟؟؟

نمیدونم والا من دو بار آنومالی دادم ۲۶۰ و ۲۹۰

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
من ده روز پیش ۲۹۰ بود ، یهو شد ۳۵۰؟؟ اسی ، غربالگری دومت ریسک داشته؟ 

ن بابا جواب جفت ازمایشم ریسکاش پایین.

اکوژن روده هم نوشته.اصلا ب هیچ عنوان اضطراب ندارم .اینقد ک تو گوشی خوندم همه داشتن و بعد از کلی خرج کردن سالم بوده

ن بابا جواب جفت ازمایشم ریسکاش پایین. اکوژن روده هم نوشته.اصلا ب هیچ عنوان اضطراب ندارم .اینقد ک تو ...

حالا من های ریسک بودم دو بار آنومالی دادم سالم بود

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭

خانم ها یه سوال من موقع ضربان قلب تاریخ 25 اسفند رفتم سونو بهم گفت 9هفته 5 روز هستی. بعد واسه ان تی تاریخ 10 فروردین رفتم گفت 12 هفته 4 روزته. 

1هفته افتادم جلو. دکتر بهم گفته 18هفته برم آنومالی. حالا نمیدونم طبق تاریخ اول برم یا دوم؟ بعد امکان داره بری سونو 1هفته جلو بیوفتی؟ 

1400/7/12 تولد سایا عزیزم😘😘😘
خانم ها یه سوال من موقع ضربان قلب تاریخ 25 اسفند رفتم سونو بهم گفت 9هفته 5 روز هستی. بعد واسه ان تی ...

عزیزم الا دکتر باید خودش بهت تاریخ بگه.

طبق سونو دوم برو