2777
2789

دخترم سه سالشه سه روز پیش ی تب خیلی خفیف کرد و همون روز بی حال بود دوبار خوابید شب هم ک باباش میخواست شامش رو بده گفت الان خسته ام ی کم استراحت کنم بلافاصله خوابش برد ..،. 

ی چشمش هم ی کم قرمز شده بود دیروز خوب شد چشمش ، 

از دیروز صبح هم ی کم سرفه میکنه 

منم دارم از نگرانی میمیرم تورو خدا اگه کسی اطرافش بچه ای بوده ک کرونا گرفته بیاد بگه علایمش چی بوده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچم تب کرد فک کردم کرونا داره زنگ زدم ۴۰۳۰گفت نگران نباش بچع ها بگیرن دو سه روز بیشتر طول نمیکشه ولی تایید کرد که تبشو کنترل کنم همین...ولی گفت تو خونه دوتا ماسک بزن با همسرت که شمام ازش نگیرید

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
چندتا بچه تو فامیل ما کرونا گرفتن  و اکثرا تب،بی حالی ، بی اشتهایی داشتن  و خدارو شکر خی ...

دکتر چی باید ببرم ؟ 

اگه بچه ها خوب میشن دکتر بردنشون الزامیه یا نه صبرکنم خودش خوب میشه؟

من بچم تب کرد فک کردم کرونا داره زنگ زدم ۴۰۳۰گفت نگران نباش بچع ها بگیرن دو سه روز بیشتر طول نمیکشه ...

میدونین مشکل من اینکه ی بچه 15روزه هم دارم .. بیشتر نگرانم ...

دخترمم هم یکسره میره توی صورت بچه هرچی بهش میگم نکن انگاری لج میکنه بدتر میکنه نمیدونم چکار کنم میترسم برای پسرمم خطرناک باشه حالا چ سرماخوردگی باشه چ چیز دیگه ای باشه 

پسر منم ۷سالشه از ۵صبح ۳بار بالا اورده استرس گرفتم 

بچه های من بالا آوردن از صب تا شب ، بردم دکتر گف ویروس گوارشی جدید اومده ۴روز طول میکشه

گف غذا فقط سیب زمینی هویج مرغ آبپز بده

میوه فقط سیب

نوشابه شیر آبمیوه ممنوع ، فقط ماست و دوغ

و چهارروزه خوب شدن

میدونین مشکل من اینکه ی بچه 15روزه هم دارم .. بیشتر نگرانم ... دخترمم هم یکسره میره توی صورت بچه هر ...

ای بابا اینم مشکله...حالا خداکنه چیزی نباشه..بخاطر بچه کوچیکتم شده حتما دخترو ببر دکتر البته مطب اینا ببر خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد...

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!