2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاین دلدردی شدید پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 50 پست
نده بهش شیر خشک امروزم صبحونه خامه مربا آلبالو بخور بعد بهش شیر بده خودت اول صبح آب گرم+نبات ...

به پروتئین حساسیت داره لبنیات اصلن نمیتونم مصرف کنم

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمه خورده بودم ولی خیلی کم. شیر خشکم نمیدم فقط یکی دو روز مریض بودم شیرخشک خورده

من شیر خودمو میدم همه چی هم میخورم زیاد سخت نگیر تلقین هم نکن البته اگه بچت از اون رفلاکسی ها کولیکی ها باشه فقط باید رعایت کنی

من منم واسه من مهم خودمم مهم نیست تو کی هستی یاد بگیر همیشه اول ب خودت احترام بزاری احترام پیش از حد خوبی پیش از حد ممنوع اگه ی موقع بخاطر احترام ب کسی از حق خودت گذشتی بدون اول بخودت بی احترامی کردی خوبی هیچ وقت یاد کسی نمیونه پس انقــــــــد خوب نباش بزار کمی بفهمن که میتونی بد باشی اونوقت پیش همه خوبی😊 ببخشید طولانی شد
عزیزم خودت هم یبوست داری؟؟؟ اگه وضعیت شکمی خودت نرمال باشه وشیرخودت رو بدی بچه یبوست نمیگیره اگه شک ...

اره .یبوست از حاملگیم تا حالا هس😭

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)

شیرخشک رو رقیق تر از حالت استاندارد درست کن . بعضی نوزادا ممکنه با عرق نعنا بیشتریبوست بگیرن . عرق نعنا برای دل درد خوبه و اگه بچه اسهال باشه بهش میدن که اسهالش بند بیاد . اگه داروی گیاهی میدین از عطاری معتبر بپرس 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من شنیدم سه روز پشت سر هم ناشتا بارهنگ و شکر سرخ هر کدوم یه قاشق مرباخوری بریزی رو یه لیوان آب ولرم یبوست تموم میشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

پس حتما روی وضعیت مزاجی خودت کار کن میتونی توی غذاهات آلو اضافه کنی روزی چندتا انجیر بخوری به اضافه اینکه میوه وسبزی بیشتری بخوری چون با شیردهی بدنت به آب بیشتری احتیاج داره حتما آب ومایعات بیشتری مضرف کن

بخدا انقد دکتر میبرمش😭دیگه طفلی کم آورده انقد دارو میخوره 

گلم با روغن زیتون شکمش را در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده پاهاش را حالت دوچرخه تکون بده ،هرشب یه قطره روغن بنفشه زیتونی بریز تو نافش چسب بزن 

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید
من تجربه ای ندارم میترسم خدایی نکرده چیزیش شه😔

بچه اول این طوری هست من که دارم میگم بچه دومم هست منم دخترمو تو نوزادی انقد زیاد بردم سر همین دستشویی نکردنش شیاف گیلیسرین هم از اون موقع یادمه الان تجربه دارم میگم بچه خودش باید این روند و یاد بگیره خودش بره دستشویی صبر کن خودش بره دیدی ده روز گذشت شیاف بزن زیاد ب دارو عادتش نده الان احتمالا رفتی دکتر امپرازول نوشته کولیک نوشته پدی لاکت نوشته برات بری اینا رو میده اگه پسرت واقلا خیلی خیلی گریه میکنه اصلا اروم نمیشه بالا میاره فقط خودشو جمع میکنه قرمز میشه اینا فرق داره ولی گریه کردن ساده و بدون بالا اوردن و زور زدن عادیه عزیزم روده هاش داره تکمیل میشه یا ب اصلاح داره گوشت میکنه میگم تا ی هفته الی ده روز عادیه پسر من دوماه هست بخدا هفته ی بار میره فقط اونم زیاد زور میزنه و اینا ب موقع ش میره خودش

من منم واسه من مهم خودمم مهم نیست تو کی هستی یاد بگیر همیشه اول ب خودت احترام بزاری احترام پیش از حد خوبی پیش از حد ممنوع اگه ی موقع بخاطر احترام ب کسی از حق خودت گذشتی بدون اول بخودت بی احترامی کردی خوبی هیچ وقت یاد کسی نمیونه پس انقــــــــد خوب نباش بزار کمی بفهمن که میتونی بد باشی اونوقت پیش همه خوبی😊 ببخشید طولانی شد

برای یوست خودت هم شیاف گیلیسرین بزن عالیه

خانمی نبات خودش یبوست میاره 

من میبردم داروی سایمیتیکون میداد بعدم هر دارو فقط چند روز جواب میده و بدن مقاوم میشه از دایمیتیکون هم میتونی استفاده کنی 

داروی گیاهی ترنجبین بگیر دم کن یکم با قند شیرین کن بده بخوره بچه های منکه اینجوری بزرگ شدن امیدوارم بدردتون بخوره 

عزیزم ایشالله ب خوبی خوشی ب امید خدا این دوران نوزادی رو ب گذرونی سعی بیشتر وقتا اول خودت ارامش داشته باشی براش ایت الکرسی و ۷قل و اینا زیاد بخون بچه ارامش پیدا میکنه باهاش حرف بزن نگو بچه س میفهمه نوزاد ها همه چی رو درک میکنن اول ارامش خودت مهمه بعد انتقال بده بهش بغلش کن براش لالایی بخون باهاش حرف بزن راه برو تو خونه بچسبون بخودت تکونش بده دل درد هاش کم میشه قول میدم

پستونک هم اگه نمیدی بهش بده خیلی تاثیر داره تو اروم کردنش و دل دردش