2777
2789
باورم نمیشد بعد 10 سال که همش اسبشونو میتازوندن و دل منو خون میکردن هر روز به یه بهانه بیخود ، اینجوری خدا جوابشونو بده، دیگه واقعن ناامید بودم، حالا حالم خییییییلی خوبه، واقعن که عدالت خداوند علاوه بر اون دنیا توی همین دنیا هم جاریه، چوب خدا بی صداست
سلام ه همگی
من تمام مطالبتونو خوندم
فقط یه چیز یادتون باشه همیشه که:

"نفرین مثل تیری میمونه که از کمان خارج میشه بدون اینکه متوجه باشه هدفش گناهکار یا بیگناه میخوره به هدف "
خیلی خیلی حواستون باشه نفرین نکنید نفرین اول دامن خودتونو میگیره بعد دامن طرف مقابل رو این قانونش هست چون موج منفی میفرسته به کل هستی

چرا نفرین میکنین خدا توی جایگاه حق نشسته هیچ احتیاجی به من و شما نداره که واسش تعیین کنیم چه بلایی سر چه کسی بیاره یا اینکه چطوری بقیه رو تنبیه کنه

از قدیم گفتن "چوب خدا صدا نداره"

اما نفرین اصلا" خوب نیست تو زندگیه خودتونم بازتاب منفی داره

حواستون جمع کنید تو عصبانیتها خودتونو کنترل کنید

قانونو عمل و عکس العمل تو این دنیا حاکم هر کاری که بکنیم چه خوب و چه بد به خودمون برمیگرده

پس دقت کنید به کلماتی که از دهانتون خارج میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تابستون مادر شوهرم از شهرستان اومد خونه ما مهمونی، یه کاری کرد که بعد از رفتنش شوهرم منو کتک زد. بهش گفتم ازم حلالیت بخواه وگرنه نفرینتون می کنم. اهمیتی بهم نداد .منم با دل شکسته گفتم خدا سر خواهرت بیاره تا مادرت بفهمه. یه هفته نشده بود که ساعت 2 نصف شب خواهر شوهرم رو شوهرش با سر و روی زخمی آورد دم در خونه ما ول کرد و رفت. (پدرشوهرمینا شهرستانند و خواهرشوهرم اینجا زندگی می کنه) آنقدر کتکش زده بود که همه بدنش کبود بود. داشته خفه اش می کرده.
آره منم همینو میگم
هر کاری که میکنیم تو این دنیا انرزی داره و این انرژی به همه هستی و کائنات فرستاده میشه و بازتابش سمت خودمونه

تصور کنید یه حباب شیشه ای رو دورتا دور خودتون بعد هر فکری که بکنید میره میخوره به این حباب یه صدا میده یه ارتعاش ایجاد میکنه (همون انرژی)بعد برمیگرده سمت خودمون
به این خاطر که ما جواب کارهای اشتباه و خوبمونو بهتر از هرکس دیگه ای میگیریم و متوجه میشیم
وای تنم لرزید من خودمم دیدم مادرشوهر خواهرم بخاطر جاری خواهرم حسابی چزوندنش خیلی اذیتش کردن حالا بعد هفت هشت سال جاریه میخواد طلاق بگیره خون همشونو کرده تو شیشه مادرشوهره زنگ میزنه به خواهرم گریه میکنه. اما من گلهی فک میکنم حرصایی که آدم میخوره چی سالها و روزایی که شادیاشو از دست میده چی خواهر بیچاره من تو حاملگی بس حرص خورد الان یه بچه ییش فعال رو دستشه
من خودمم منتظر عدالت خدام
همش میگم خدایا خودت حکم کن من جز تو کسیو ندارم همه کسم باش میگم خدا شرشونو از زندگیم کم کن خیلی دلم میخواد به سزاشون برسن و بدونن از کجا خوردن و شرمنده شن
آآآآه منتظرتم ای خدا
شوهرم داشت کارهای نهایی پایان نامه اش رو انجام می داد. این وسط نمیدونم از چی ناراحت بود که هی منو اذیت می کرد. هی اخم و تخم...هی نا مهربونی. هی متلک. من یه سال بعد اون فوق قبول شده بودم. یه بار اینقدر اذیتم کرد که تو دلم گفتم ان شاالله خدا جوابتو میده. ان شاالله پایان نامه ات رو به این زودیها تموم نمی کنی و سر اون چشمت درمیاد. من دفاع کردم. تسویه کردم ولی شوهرم هنوز که هنوزه کارش لنگه. کاش نفرینش نمی کردم.
معلومه دلت پاکه و بد جور شکسته نگار جون بخدا من کارم به کار کسی نیس حرف زدن بلد نبودم اما چی بگم از روی حسادت بعضیا بخاطر دخالت و رییس بازی بعضیا من نباید آسایش داشته باشم همش میگم خدایا به خودشون گرفتارشون کن دست از سر زندگی من بردارن بزارن نفس بکشم
جرات ندارم با شوهرم بریم بیرون غذا بخوریم اگه مامانش بفهمه روز بعد سرکار زنگ میزنه به شوهرم اندر معایب غذای بیرون حرف میزنه پررو میگه برادر شوهرم ماشین نخره هر وقت ما خواستیم بریم بیرون اونم ببریم آخه مجرده و ما و اون تهرونیم اون خونه مستقل داره. تو آب خوردن ما هم دخالت میکنه نظر میده روزی دو بار شایدم سه بار با شوشو تلفنی در تماسه درکمال آبزیرکاهی نظر خودشو اعمال میکنه خدا از سرش نگذره هر چی به ضرر من کار میکنه و آسایش قطع میکنه
من که هر وقت شوشو سر سنگینه باهام یا تغییر رفتار میده میفهمم کار کار آمریکاس!
البته شوشو فی النفسه آدم خوبیه اما بالاخره موزماربازیای مامانش روش تاثیر میزاره آخه میندازتش توی حساب