2777
2789
ازدواج‌ اگه به موقع باشه ، به اون چیزایی که دلت میخواسته رسیده باشی ، به تحصیل ، به کلاسای‌‌‌ مختلف ...

اره موافقم 

ازدواج زود هنگام زیاد توصیه نمیشه معمولا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی پشیمونم در حدی که آرزوی مرگ خودم یا شوهرمو از خدا میخوام افسردگی شدید گرفتم روح و روانم داغون شده بخدا 

شوهر به خاطر اخلاق سگش کل زندگیمون باخت ماشین طلا الانم خونمون زیر قیمت فروخت که بیاد منطقه خودمون بخره با این پول هیچی پیدا نمیشه اگه هم بشه صاحبخونه پشیمون میشه میگه نمیفروشم تا بعد انتخابات بخدا دوماه دنبال خونه ام الانم پشیمون شده میخواد پول بزنه به دل زمین بخدا دیونه کرده کاش بمیرم من اصلا ماسک نمیزنم که کرونا بگیرم بمیرم ولی اصلا نمیگیرم 😭😭😭😭

خدایاشکرت 🙏

با این اوضاع تو خونه موندن امن ترین جاست ولی طرفت ادم باشه کاری نداره چیکار کنی ولی همسر من دوس نداره کار کنم چون میدونه چخبره ولی کلاسای اموزشی تفریحی کاری نداره خودم از ترس جایی نمیرم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من خیلی پشیمونم در حدی که آرزوی مرگ خودم یا شوهرمو از خدا میخوام افسردگی شدید گرفتم روح و روانم داغو ...

عزییززم درکت میکنم و کاملا حق داری 

ولی اروم باش 

قدر خودتو جوونیتو بدون

همه مشکلات دارن

باز خداروشکر کن ی پولی هست ک باهاش دنبال خونه یی خیلیا همینم ندارن

با ارامش مشکلاتتو حل کن

نمیگم طلاق و این حرفا ک انقدر دیدم طلاق گرقتن ک هزار برابر زندگیشون و مشکلاتشون بدتر شده

حداقل نون خونه شوهرت بی منته

غصه هیچیو نخور به فکر خودتو سلامتیت و زیباییت و ارامش اعصابت باش

هرچه پیش اید خوش اید

با این اوضاع تو خونه موندن امن ترین جاست ولی طرفت ادم باشه کاری نداره چیکار کنی ولی همسر من دوس ندار ...

تو این شرایط کرونا ک اره بهترین جا خونه اس  من کلی منظورم بود

اشکال نداره سرکار نرووو بهترر خسته ام نمیشه در عوض تا میتونی برو کلاس چیزایی ک دوس داریو یاد بگیر حالشو ببر

عزییززم درکت میکنم و کاملا حق داری  ولی اروم باش  قدر خودتو جوونیتو بدون همه مشکلات دار ...

درسته ولی واقعا شوهرم خیلی اذیتم میکنه فوش ناموسی به خودم به خانوادم میده کتک میزنه وسایلای خونه رو میشکنه از همه جا بریدم هیچ  جا با هیچکس حق ندارم ن صحبت کنم نه برم خونه کسی حتی با خودش سرکارم نمیره هر دقیقه مغازه رو تعطیل میکنه میاد خونه من عذاب بده 

آدم با همچین مردی چیکار کنه اصلا پیشرفتم نداشتیم حتی نمیتونم برا خودم یه جوراب بخرم اصلا قید زندگی نیست منم چون زندگی دومم نمیتونم طلاق بگیرم چون از خدا میترسم خودکشیم نمیکنم ولی آرزو برا هر کس هست منم آرزوم اینه بمیرم تا نجات پیداکنم 

بخدا جهنم بهتر از زندگی منه

خدایاشکرت 🙏
تو این شرایط کرونا ک اره بهترین جا خونه اس  من کلی منظورم بود اشکال نداره سرکار نرووو بهترر خس ...

ایشالا بعداز خوب شدنه اوضاع

کلی برنامه داشتیم ولی تا عروسی کردم دوماه بعدش کرونا اومد همینجور موندم تو خونه😖

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
 درسته ولی واقعا شوهرم خیلی اذیتم میکنه فوش ناموسی به خودم به خانوادم میده کتک میزنه وسایلای خو ...

میفهممم قشنگ درکت میکنم

انقدر سخته که کلمات این حجم از سختیو نمیتونه بیان کنه.

خدا به اون دل قشنگت نگاه کنه

توروخدا پولاتو جمع ک برو پیش روان شناس بهت میگه چی کار کنی راه حل بهت میده. 

باشه عزیزم ممنون که وقت گذاشتی  انشالله خدا چنان خوشبختت کنه که نگو

انشااااا به حق همین ماه رمضون زندگیت زیر و رو بشه

انقدر غرق در ارامش و خوشبختییییی بشی ک کلا هرچی سختی کشیدی یادت بره🌸💜

اینو بدون ک همهههه تو زندگیشون کلی مشکلات دارن وقتی نمیتونی چیزیو درست کنی سعی کن بی تفاوت باشی حرص نخور و نادیده بگیر