2821
2789
عنوان

شما بودی ازین کار شوهر ناراحت میشدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 26 پست

وا مگه چی گف اعصابش ازاون خردبودبراهمین لحنش بدبود ولی حرف بدی نزد که ازچی ناراحتی عزیزم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من بودم جواب میدادم بعد باهم یکم بحث میکردیم بعدم تموم میشد 

البته ما کلا جلو دیگران رعایت میکنیم و باهم بد حرف نمیزنیم

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

بیچاره نزدیک بود تصادف کنه، عصبی شده بود 

اصلا حرف بدی نزد 

مامان من همیشه میگه تو رانندگی هرچقدر خودت احتیاط کنی باز یه آدم نفهم هست که دردسر درست کنه برات 

شوهرت هم یه همچین منظوری داشت 

تلاش کن، اگر نشد، دوباره تلاش کن _عضو اکیپ ماورایی

چیزی نگفته که ،لحن مردا خوب به خاطر مرد بودنشون یکم جدی تر و خشن تره ، خیلیا فحش میدن و بد دهنی میکنن ،به نظرم اصلا نباید ناراحت بشی ،اگه خودتون جای ایشون بودی هم ممکنه بالاخره تذکری چیزی بدی ،پس اونم باید ناراحت بشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

کلا اقایون دوست ندارن از رانندگیشون ایراد گرفته بشه هرچند فکر میکنم هیچکس دوست نداشته باشه مثلا میگفتی ارومتر برون عزیزم فلان تو همچین شرایطی با تیکه پروندن بهم شرایطو بدتر میکنه بنظرم ولی ناراحتم نباش زیاد مسئله بزرگی بنظر نمیرسه

منم بدم میاد جلوی مامانم بد صحبت کنه 

اما من بهتر از تو بلدم چی بگم 

گفت مگر من چی گفتم 

مامانته دیگه مگر غریبه ست 

گفتم فرض کن تو از من تو خونه مامانت چایی بخوای 

فقط هم مامانت باشه 

بهت با اخم بگم برو خودت بریز 

چیز بدی که نگفتم اما مطمئنم ناراحت میشی 

حرفم رو قبول کرد 

2823
2791
2779