2777
2789

اره بتای۲۰۰ هم دیدم من

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه دیگه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

امکان داره لقاحت دیر بوده باشه واس من روز موعدم ۸۵۰بوده

اما مهم دوبرابر شدن تو دو روزه نه عدد بتا مثلا اگ دو روز بعد دوبرابر بشه عالیه نشه بده 

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
عزیزم چطور فهمیدی پوچه؟ ایشالا بارداری بعدی سالم بیاد بغلت

ممنونم.

اولین تیتر بتام با توجه به مدت روز بعد از اخرین پریودیم کم بود (۵۱۵) برای همین دکترم گفت که سه بار به فاصله ۴۸ ساعت تیتر بتا رو تکرار کنم تا ببینه دو برابر میشه یا نه که برای من نمیشدش... بعدش هم در ۸ هفته سونو دادم و ساک خالی بود و قلبی تشکیل نشده بود...

از همون ۶ هفتگی هم لکه بینی شروع شد تا اینکه خودش طبیعی سقط شد.

ممنونم. اولین تیتر بتام با توجه به مدت روز بعد از اخرین پریودیم کم بود (۵۱۵) برای همین دکترم گفت که ...

منم هفته پنجم پریروز بتا دادم ۱۱۸۸ بود منم خیلی میترسم چیزیش شه چون با دارو باردار شدم لکه بینی هم ندارم خداروشکر 

ایشالا هر چ زودتر باردار بشی و برات بمونه خواهرم

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن