2777
2789

سه چهار سال یکبار

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وقت کهنه بشه

حتما رای میدم چون این حقه منه که سرنوشتمو تعیین کنم .به اقای رئیسی رای میدم چون علاوه بر برنامه کارنامه داره میتونی تحقیق کنی -عزیز !رای نمیدی؟نده !من و دیگران میریم و به جات تصمیم میگیریم�🤗خانومای عزیزی که شبهه دارن و دنبال جوابن میتونن درخواست بدن 0•پاسبانِ حَرَمِ دِل شُده ام شَب هَمِه شَب،کِه دَر این پَردِه جُز اندیشِه ی "او" نَگذارَم• سلسله مباحث از بعثت تا ظهور استاد پناهیان عالیه اگه میخواید دین اسلام رو بشناسید🌸    ●فقط حیدر امیرامومنین است ●  جانم فدای علی و خاندانش 🌱  ماه را گم نکنی بین چراغانی ها 🌱                               فرض کن حضرت مهدی (عج ) به تو ظاهر گردد/ ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/ باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری ؟/ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/ لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری ؟/ پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت.../ داری آنقدر  ک یک هدیه برایش بخری؟/ حاظری گوشی همراه تو را چک بکند ؟/ با چنین شرط ک در حافظه دستی نبری!/ واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران... میتوان گفت تو را شیعه اثنی عشری؟؟؟
همیشه میپوشی همه جا؟

نه خارج از شهر خودمون مانتویی ام ..با ماشین برم بیام مانتویی ام.وسیلع نداشته باشم مجبور باشم پیاده برم چادر میپوشم

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

دو سال پیش چادر خریدم دوباره میخواستم بگیرم که فقط برای مهمونی باشه ولی چادر قبلیم لای در ماشین موند پرپر شد مجبور شدم چادر جدیدو همه جا سرم کنم دیگه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
چدر خانمای چادری کم توقعن حالا تاپسک بزنم بگم خانمای مانتویی سالی جنتا مانتو میخرین میان میگن شونصد ...

اتفاقا مانتو رو بیشتر میخرم😊 کم توقع هم به نظرم نباید باشن...خیلی مهمه ک یه خانم چادری روسری های قشنگ بذاره..رنگ شاد.. کیف و کفش خوب...

من خودم سعی میکنم ..جاهایی مثل آرایشگاه یا مطب دکتر...جاهایی ک باید یه مدتی بشینم و نگاه بقیه روم باشه بهترین لباسمو بپوشم...

باید ثابت کرد ک با حجاب هم میشه خوشتیپ بود