2777
2789

دکتر منیژه سیمین دخت هاشمی جم رو می شناسید؟ من خیلی تعریف شو شنیدم یکی از دوستام که می گفت بهترین فوق تخصص پریناتولوژیه، نظر شما چیه دوستان؟

عزیزم هستی؟؟ ی سوال دارم تو تایپکای پروتز سینه گفته بودی خودا و خواهرت انجام دادین.. میشه بدونم خیلی درد داشت؟؟؟ الان چطوره وضیتتون راضی هستین و اینکه دائمیه یا 10 سال ی بار باید عوض شه؟؟ ممنونت میشم اگ جوابمو بدی

هرکی  بدون ما خوشه،  در خوشی اش برکـــت...                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هستی؟؟ ی سوال دارم تو تایپکای پروتز سینه گفته بودی خودا و خواهرت انجام دادین.. میشه بدونم خیلی ...

اره عزیزم البته درد داشتنو نداشتن بسته به دکتر و جاحت داره جراح خوبی انتخاب کن

من نداف کرمانی رو انتخاب کردم خیلی تحقیق کردم و خیلی ازش شنیدم، وقتی بخوای نوبت بگیری، معمولا چقد بعد نوبت میدن؟ 

هرکی  بدون ما خوشه،  در خوشی اش برکـــت...                        

سلام عزیزم شما قرار بود بینیرا عمل کنید انجام دادید؟پیش کدوم دکتر؟راضی هستید؟میشه بگی

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨