2777
2789
عنوان

اگ قتل میکردم ۲۰ سال میرفتم زندان.۲۲ ساله تو زندانم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 8911 بازدید | 206 پست
بابام کاهی دلش برام میسوزه.میشینه بهم میگه بزار از اینجا میبرمت ی محلی ک هیچکس نشناستمون.برات ماشین ...

😳😳روزا بلند شو برو دور و بر خونتون پیاده روی اخه مگ میشه اون دکتر نگفته باشه به خانوادت که پیاده روی و ورزش واجبه خو نه میخوام بدونم قایمت میکنن که چی شه مثلا ؟نگهت دارن تو خونه تا اخر عمر 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
نه عزیز من ، همچین خانواده ای رو می شناسم ، این خانواده بدبین و مریض هستن

منم گفتم شاید ممکنه استارتر اعتماد ازبین برده 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من سه سال ازت کوچیکترم با شرایط مثل خودت ، امروز سر اینکه یک ساعت خواستم برم بیرون بابام تصمیم گرفته ...

اره دقیقا.هروقت برام خاستگار میاد میشینم زار میزنم.نمیخام برم نمیتونم از این زندان برم توواونیکی زندان.میگم شاید یروزی بابام بمیره من ازاد شم.

حالا چن ماه پیش یساعت رفتم دانشگاه کار اداری داشتم

وقتی برگشتم بابام اینقد بهم تهمت زد تا گریه کردم گف زنگ بزن ب دوستت ک باهم رفتید من یجوری ازش بپرسم کجاها رفتید.وقتی دوستم گوشیو جواب داد حس کردم فرشته نجاتمه.جوری گریه کردم و بهش گفتم کمکم کن بیچاره زهرترک شد.بعدش بابام‌کتکم زد ک چرااونکارو گردم.ولی واقعا دست خودم نبود 

اره دیدم خودمم دل سوزیمو الکی حدر دادم توی این تاپیک😪😬

همش سرکاریه کاربرایی که سنشون کمه کارشون همینه

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
آخه گفت ب ی دلیلی نمیتونه ازدواج کنه ی حسی کردم‌ک شاید چند سال پیش اتفاقی افتاده دارن حساسیت بیش از ...

اتفاقیم باشه کسی خبر نداره.خودم خبر دارم و خدام

محدوده دوست پسر داره آرایش میکنه لیفت و لمینت مژه میکنه.... 

همشم تو خونه ی خودشون آره؟؟  صبر کن از همینا شاید بشه یه چیزایی در اورد

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات
مادر همسرتون چطور تحمل کردن؟ 

مادر شوهرمم خیلی خوشگل بوده اویل جونیش بوده یه آدم آرومو بی حاشیست با صبر اعتماد پدر شوهرمو جلب کرده الان تقریبا چهلو پنج سالشه اصلا کاری باهاش نداره عین چشاش بهش اعتماد داره شب خونه هم نیاد کاریش نداره

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

محدوده دوست پسر داره آرایش میکنه لیفت و لمینت مژه میکنه....  

اسی این چیا چیه بچه ها می گن؟

می گن با پسر هم دوستی که عه؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
اصالتا کجایی هستی؟ عزیزم من نمیخوام قضاوتت کنم شاید اشتباه میکنم ولی احتمال زیاد خانوادت یه چیزایی ...

ن هیچی ندیدن.من خیلی از لحاظ قیافه و هیکل اوکیم.خیلی خاستگار داشتم.براهمون خیلی اذیتم میکنن میگن نباید کسی ببینتت