2777
2789
عنوان

برای اولین بار تو این ۷ سال ...

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 22 پست
۳۱ کار ماشین خرید و فروش و بورس دوستاش که اره ولی خودشم وجدان نداره من غریبم اینجا اصلا یادم نمیاد ک ...

کار ماشین 😣 شوهر دوست منم کارش همینه و وااااقعا اهل شیطنته

البته نمیگم همه توی این سغل اینجوری ان. اما زیاده

ببین ریشه یابی کن مسکلتونو. ببین از کی شروع شده. از کی سرد شده. دعپای اخرتون سر چی بوده؟ نمیدونم بنظرم باید کاری کنی عاشقت بشه، اگه میخای زندگی کنی باهاش

کار ماشین 😣 شوهر دوست منم کارش همینه و وااااقعا اهل شیطنته البته نمیگم همه توی این سغل اینجوری ان. ...

خسته شدم بس یه طرفه رفتم مشاوره یه طرفه محبت کردم اونم هیچیو ندیده و به کاراش ادامه داده اخرشم بده منم 

کاربر خیلی قدیمی مثلا ۹۴ اونموقع ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش برای چی برگشتی پیشش دوباره توکه جهازتم قبلاً جمع کرده بودی و دادگاه داشتین خودشم که بهت گفته بوده نمیخوادت. آخه دختر خوب این آدم چی داشت که دوباره. برگشتی پیشش

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
خداییش برای چی برگشتی پیشش دوباره توکه جهازتم قبلاً جمع کرده بودی و دادگاه داشتین خودشم که بهت گفته ...

خرییییت خرررر بودن مادر بودن ترسیدن از اجماع ترسیدن از مستقل بودن 

خسته شدم بس یه طرفه رفتم مشاوره یه طرفه محبت کردم اونم هیچیو ندیده و به کاراش ادامه داده اخرشم بده م ...

بهش پیام میدی؟ 

من خیلی وقتها پیام میدم ب شوهرم حرفامو میگم. حتا وقتی قهریم

ولی اگه خیانتکرده و الانم اصلا تلاشی نمیکنه برای تو. بنظرم برو دنبال مهریه و طلاق. تا جوونی برو. 

بهش پیام میدی؟  من خیلی وقتها پیام میدم ب شوهرم حرفامو میگم. حتا وقتی قهریم ولی اگه خیانتکرده ...

نه نمیتونم حرفم نمیاد انگاری دهنمو مهر زدن