2777
2789
عنوان

سلام پاپلیای من🦋😍بیاید الماسیای من💎

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 69 پست
ما هم با تو خوبیم الماسکم     چه خبرا چی کارا میکنی

من درگیر نی نی هام و مامانای بداخلاق البته بجز الماسیای خودم ک عشقمن😍🦋

خیلی وقت بود نبودم نی نی سایت دلم تنگتون شده😘💎

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ چیز ارزش اینو نداره که حال دلت بد باشه عشق من الماسیای من همشون قوین😍💎

😍😍😍چه پرانرژی هستی😍😍😍

چرا کنکورم ارزششو نداره؟دلم گرفته زمانم کمه نمیتونم درس بخونم😭

اگه دوستی نباش،دوستی تو دوری محکم تره
منم بابایم خوشبختمه خاخر

قفونت بشم من 

ایشالا همیشه خوش و خرم باشی خاخر 

🦋😍 کیجا بابلی فداتشم خودم

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
کجای شمالی

مازندران آمل ولی الان تهران ساکنم الماسیه من🦋😍

من درگیر نی نی هام و مامانای بداخلاق البته بجز الماسیای خودم ک عشقمن😍🦋 خیلی وقت بود نبودم نی نی س ...

ای جانم نی نی 😍 ماماناشونم حق دارن گاهی    

کار خوبی کردی 

ما هم  دلتنگ کاربرای خوبی مثل شما میشیم 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡
😍😍😍چه پرانرژی هستی😍😍😍 چرا کنکورم ارزششو نداره؟دلم گرفته زمانم کمه نمیتونم درس بخونم😭

یه چیزی بهت بگم الماسیم😎🦋💎

الان که تو داری غصه میخوری یکی دیگه داره تلاش میکنه نزار هدفت مال یکی دیگه شه خوشگل من 

پایه چندمی بهت مشاوره هم میدم به شرطی که قوی بخونی نه پولی میخوام از الماسیم نه چیزی فقط انگیزتو نباز جون دلم

ای جانم نی نی 😍 ماماناشونم حق دارن گاهی       کار خوبی کردی  ما هم  دلتن ...

مامانا همشون الماسیای قوی منن 😍

قفونت بشم من که دوس دارم کلی وقت بزارم باهاتون دلتون گرفت خودم پیشتون باشم😘

عزیزمی منم مازندرانیم⁦❤️⁩ چالوس

جااااااااان منی خاخر چه خوبه همشهریامو میبینم 😍😍😍😍💎

مشاوره هم دنی

اَره جان