2777
2789

ما مجبوریم یکی دو سال شهریار زندگی کنیم. اصلا شناختی ازش نداریم. کسی میدونه کدوم خیابونش برای خونه گرفتن خوبه؟

امنیت داره برای خانم بچه دار که صبح تا شب تنهاست؟

اگر میشناسید ممنون میشم راهنماییم کنید

اندیشه عالیه

خیلی هم باکلاس و با امنیته

فاز 1 شلوغ تر از بقیه اس

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرکز خرید و اینا داره؟ برای زندگی با بچه کوچیک مناسبه؟

اره خیلی خوبه قبلش تهران بودیم فکر کردم اینجا افسرده میشم ولی عاشق اینجا شدم دلباز خیلی شهر خوبیه فقط اندیشه برای زندگی خوبه فاز ۳ و۴ و۵ بیشتر فاز ۳و۴

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷

فاز 1 از همه جا مرکز خریداش بیشتره

سرتاسر پر مغازه و دستفروش و پارک و کلاس های مختلف و  امکانات مختلفه

ولی قیمت فاز 2 از بقیه یه‌کم ارزونتره چون نزدیک سرآسیاب مارلیک هست اونجا هم زیاد محله خوبی نیس

بعد فاز 2 همین فاز 1 ارزونتره

خوبیش اینه که خونه همه قیمتی داره

حتی خونه 30 متری هم داره

به نظرم بیا همین فاز 1

ولی شهرک مریم نیا چون امنیت نداره و پر معتاده

شهرک مریم یکی از شهرک‌های فاز یکه

شهرک صدف هم یکی از شهرک‌های فاز یکه ولی فوق العاده گرون و باکلاس و مردمش خیلی بافرهنگن

اگه بری اونجا خیلی خوبه ولی اگه نشد بیا خود فاز 1

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت