2777
2789

حتی تندترین چیزارم حس نکردین؟؟ مثلا مزه نمک و بوی الکل 

من از صبح بویایی چشایی ندارم و خیلی چیزارو تست کردم بو و مزشو حس نکردم اصلا ..الان نمک خوردم یکممم حسش کردم ..الکل هم محکممم بو کردم خیلیییییی کم اون تندیشو حس کردم  بنظرتون کروناست؟

صددرصدکروناست 

من هیچی نمیفهمیدم الان فقط بوی پیازوسیرو داغون میفهمم چون بوی گندیدگی میدن بقیه چیزارواصلا بوشون رو نمیفهمم

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صددرصدکروناست  من هیچی نمیفهمیدم الان فقط بوی پیازوسیرو داغون میفهمم چون بوی گندیدگی میدن بقیه ...

منم هیچیی حس نمیکنم اصلا ایناهم چون میدونستم بو و مزه تندی دارن تست کردم ک خیلیییی کم خیلی کم حسش کردم .

منم هیچیی حس نمیکنم اصلا ایناهم چون میدونستم بو و مزه تندی دارن تست کردم ک خیلیییی کم خیلی کم حسش کر ...

انشالله که زودخوب میشی خودتو قرنطینه کن وغذاهاای که برااین دوران خوبه بخور 

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

بچه ها من بویایی و چشایی دارم ولی از دیروزه سردرد شدید و بدن درد شدید دارم از صبح نمیتونم از جام بلند شم دکتر نرفتم بچم دوسالشه کسی نیس نگهش داره میترسم ببرمش بیمارستان اونم مریض شه ب شدت هم بی اشتها شدم 

میشه برا صلوات بفرستید محتاجم ب دعاهاتون