2777
2789
عنوان

ماشین و خونه

296 بازدید | 41 پست

متاهلا شما بعد از ازدواج اگه خونه و ماشین خریدین بنام خودتون زدین یا شوهرتون؟ علتش هم بگید.

ما هر دو شاغلیم و در خرید هر دو منم کمک داشتم اما شوهرم بنام خودش زده هر دو رو ، با چه سیاستی و زبونی قانعش کنم بنام خودم بزنه؟

😌 ما فقط یک بار به دنیا میایم و زندگی میکنیم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشین منطقی باهاش حرف بزن.

البته اگه اطرافیان بذارن.

چون خودتم سهیم بودی حداقل باید سه دونگ سه دونگش میکرد

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

باید نصف ونصف باشه اماقشنگیش ب این بودب اسم تومیزد...یاهاش بازبون خوب حرف بزن بروتوبغلش وبعد یکم حرف زدن بگو دلم ب چیزی خوش نیس ودوس دارم خداقل یچیزی ب نامم باشه حس خوب بگیرم

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
بشین منطقی باهاش حرف بزن. البته اگه اطرافیان بذارن. چون خودتم سهیم بودی حداقل باید سه دونگ سه دونگ ...

اره مخصوصا شوهر من خیلی موضع گیره و خودم خیلی مظلوم .

من خانه دارم ولی هر چی داریم نصف نصفه خودش میگه تو تو خونه کار میکین من بیرون پس نصف همه چی مال من ن ...

ماشالله عجب مرد عاقل و با انصافی