2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا منو دخترعمم و دخترخالم و عروس عمم و دخترعموم بعد این طرح رفتیم😊

همتون باهم باردار شدین چ باحال

یهو ی عالمه نی نی میاد تو فامیلتون😍

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

اجباری بودنش برداشته شده ولی شما خودت برو 

تو قرن ۲۱ مردم پیشرفت میکنن ما هم پسرفت 

دوباره میخوایم برگردیم به زمان قدیم که بچه معلول به دنیا بیاد 

باز حداقل اجباری بود همه میرفتن اینطوری شده خیلیا نمیرن دیگه 😔

والا گفتن حذف شده‌. توی تلویزیون الکی میگن حذف نشده ولی قراره حذف بشه.‌منکه میترسم حامله شم

الان تلویزیون دروغ میگه ولی لابد اینستا و ... راس میگن 

من خودم بعد این طرح رفتم 

حتی بعد ان تی دکترم گفت مشکل نداره جنین میتونی انومالی رو نری ،خودم گفتم بنویس میخوام برم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
واقعا خداروشکر من دوس ندارم برم

وا خوب اگه خدای نکرده مشکلی باشه چی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

اجبارش برداشته شده

حدف نشده

خیلی خوبه میدونید ۵۰ درصد احتمال خطا یعنی چی؟ 

میدونید چقدر بچه سالم که از ترس معلول بودن کشته شدن.... خیلی ناراحت کننده ست

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
الان تلویزیون دروغ میگه ولی لابد اینستا و ... راس میگن  من خودم بعد این طرح رفتم  حتی بع ...

خداکنه دروغ باشه چون پریشب برنامشو تلویزیون گزاشته بود راجع به این بود

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  
احتمالا دراینده حذف مبشه

هیچوقت حذف نخواهد شد!

اولا به جهت کار و کاسبی دکتر ها

دوما این مملکت مسئولیت بچه سالم قبول نمیکنه چه برسه مشکل دار دور از جون و با هزینه های گزاف

جدای از اون خیلی از مشکلات جنین مثل شکاف کام، مشکل قلبی، کلیوی و... حتما باید تو بارداری تشخیص داده بشه، در صورت لزوم مادر سزارین شه...یا تو بیمارستان خاصی مجبور شه زایمان کنه...نوزاد بدو تولد نیاز به عمل داشته باشه...

و و و و .... که همش اینجا جا نمیشه حتی!

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اجبارش برداشته شده حدف نشده خیلی خوبه میدونید ۵۰ درصد احتمال خطا یعنی چی؟  میدونید چقدر بچه ...

خب همه این ازمایش رو میرن که خدانکرده نخان سقط کنن

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه