مشکل از خانوماست که هنوز مهریشونو اجرا نذاشتن همه جار میزنن که میخوام مهریمو اجرا بذارم خب بله اقا ه ...
قسطی ماهی پونصد تومن گرفتن و بلاتکلیف بودن پشتوانه نیست .همسرش به راحتی میتونی زن دوم بگیره. به راحتی میتونه مهریه رو تعدیل بزنه. براحتی میتونه اذیت کنه. چطوری میخواد تهدید به مرگ ثابت کنه؟ همینطور الکی نیست. قانون با اونچیزی که ما فکر میکنیم خیلی فرق داره. کسی که بخواد اذیت کنه به راحتی میتونه.
خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
دونفر به نتیجه نرسن نه اینکه مرد بگه طلاق نمیدم خیلی زمانبر هست چندین سال باید بره بیاد بلکه به نتیج ...
یه نفر میشناسم الان دوازده سال میگه طلاق پسره نمیاد جلسات دادگاه طلاق نمیده دختر بد بخت عقد کرد و رفت اصلا نه میبینش نه هیچی دختره هم دیگه نتونست ازدواج کنه سنش هم داره بالا میره
یه نفر میشناسم الان دوازده سال میگه طلاق پسره نمیاد جلسات دادگاه طلاق نمیده دختر بد بخت عقد کرد و رف ...
خیلی از این موردا زیاده. متاسفانه کسی بخواد اذیت کنه همه چی بروفق مرادش میشه. من موندم چه شانسیم دارن همه جوره شانس باهاشونه میتونن طرف مقابلشون حسابی اذیت کنن. جاری منم همین بلا سرش اومد، شوهرش گفت مهرتو ببخش طلاقت میدم قبول نکرد،شوهرش گذاشت رفت شهر دیگه زن گرفته داره زندگی میکنه. جاریمم بلاتکلیفه هنوز نتونسته طلاق بگیره
خوب وقتی زن گرفته حق طلاق رو به زن میدن یا وقتی چند ماه مرد نیاد خونه
صیغه نودونه ساله رو مگه میشه ثابت کرد؟ رفته یه شهر دیگه کسی آدرسیم ازش نداره جاریمم هیچ خبری ازش نداره. وقتی از کسی خبری نداره چطوری میخوادبره بگه شوهرم زن گرفته چطوری میخواد ثابت کنه؟نفقه رو میده خونه ای که جاریم هست اون اجاره کرده برای ترک نفاق نمیتونه شکایت کنه. دستش جایی بند نیست
اها من فک کردم زن گرفته قبل از طلاق صیغه کرده بود؟ بچه هم دارن؟ چند وقته مگه؟😐
جاریم به شوهرش خیانت کرد لو رفت یه مدت برادرشوهرم قیدش زد ولی بخاطر بچه بخشیدش. باز توبه نکرد با کارگر برادرشوهرم دوست شد. دیگه برادرشوهرم قاتی کرد گفت مهرتو ببخش طلاقت میدم برو کثافتکاری کن. جاریم قبول نکرد گفت مهریمو میگیرم دهنت سرویس میکنم غافل از اینکه همون بار اول شوهرش مچش گرفت هیچی به نام خودش نزده بود. خلاصه برادرشوهرمم لج کرد رفت یه شهر دیگه بعد یه مدتم زن صیغه کردالانم داره زندگی میکنه تمام مال اموالشم به نام خواهرشوهرمه. الان چندساله این اتفاق افتاده دیگه خبر ندارم بالاخره تونست جدا بشه.ولی سه سال بود نتونسته بود کاری کنه بلاتکلیف بود
چراااا چقدر کثیف شدن آدما طفلی بچه شون الان بچه پیش همچین مادریه؟ دلم به ...
رابطه داشتن،برادرشوهرم براش کم نمیذاشت براش آشپزی میکرد،هفته ای یه بار کارگر میاورد برای نظافت، جاریم اصلا دست به سیاه سفید نمیزد. تمام لباساش مارک بود، برادرشوهرم خیلی بهش محبت میکرد و احترام میذاشت. ولی جاریم هرسری یه گندی بالا میاورد خانواده شوهرم هرسری با یکی میدیدنش حرفی نمیزدن میگفتن شاید اشتباه دیدیم تا خود برادرشوهرم مچش میگیره. بچه پیش مادرشه نمیدونم چه جریانی شد که برادرشوهرم برای بچش میمرد وبی نهایت دوسش داشت بار اولم بخاطر بچش کوتاه اومد ولی یدفعه اصلا اسم بچه رو نیاورد به هیچ وجه سراغی از بچه هم نمیگیره دیگه خدا میدونه چه جریانی بوده. دقیقا جاریم بیمار بود.