2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلومیفن که برای من سه تا سقط بجا گذاشت لتروزول هم یه ماه خوردم باردار نشدم ماه بعدش نخوردم شدم

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
آره تو بهمن طبیعی باردار شدم

مبارکتون باشه.منم نمیدونم بازم برم دکتر یا درمانو فعلا ولش کنم.میشه بگین چیکار کردین و چند ماه بعدش باردار شدین

خدا می داند و بس ....
کلومیفن که برای من سه تا سقط بجا گذاشت لتروزول هم یه ماه خوردم باردار نشدم ماه بعدش نخوردم شدم

قدمش براتون مبارک باشه.پس منم بهتره نخورم.هر بار میخورم تازه چند روز زودتر هم پریود میشم

خدا می داند و بس ....
مشکلت چیه؟ من تنبلی داشتم

من میوم داشتمولی عکس رنگی گرفتم دکتر گفت شاید یکی از لوله ها بسته باشه لاپاراسکوپی کردم گفتن مشکلی نبوده دکتر لترازول داد گفت حتما باردار میشی ولی بازم نشدم

خدا می داند و بس ....
قدمش براتون مبارک باشه.پس منم بهتره نخورم.هر بار میخورم تازه چند روز زودتر هم پریود میشم

به نظرم اووابوست خیلی کپسول خوبیه اگر گیرت بیاد 

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
من میوم داشتمولی عکس رنگی گرفتم دکتر گفت شاید یکی از لوله ها بسته باشه لاپاراسکوپی کردم گفتن مشکلی ن ...

من میوم نمیدونم چیه فقط میدونم طب سنتی تو درمان نازایی خیلی بهتر جواب میده تا شیمیایی

حداقل برا تنبلی تخمدان که اینجوریه.هرچی عکس و آزمایش داری ببر به متخصص طب سنتی نشون بده.حالا که کلی دارو مصرف کردی ی مدت هم داروگیاهی مصرف کن ببین خدا چی میخواد برات