2777
2789
عنوان

بهترین دندان پزشک ارومیه

3807 بازدید | 6 پست

سلام کسی دندان پزشک خوب میشناسه تو ارومیع؟به نظرتون سعید راد خوبه برای دوستم می‌خوام خیلی خوب باشه کارش ؟ممنون

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
من پیش دکتر فرهنگ، میرزائی،  بهلولی، فلاحی رفتم ولی از هیچکدوم به اندازه دکتر قدم یاری راضی نبو ...

برای پر کردن چند تا دندون و عصب کشی و فک کنم اینطور چیز ها می خواد ینی میخواد دندوناش رو کلا معاینه کنه و درست کنه وگرنه زیبایی نیست .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم یه دکتر خوب بدندانپزشک میخوام

دارم توی این لیسته دنبال یه دندانپزشک خوب میگردم واسه عصب کشی توی ارومیه

https://doctor-yab.ir/Search/City-1053/Takhasos-14/

اگر شما میشناسید یا پیدا کردین لطفا اینجا هم معرفی کنید تا به دوستان و هم من کمک بشه

مررررررسی

فقط نگاه خدا
من هم یه دکتر خوب بدندانپزشک میخوام دارم توی این لیسته دنبال یه دندانپزشک خوب میگردم واسه عصب کشی ت ...

دوستم ارومیه است می‌گفت راضی نیست پس معرفی نمی کنم🌹❤️🌹❤️

برای درمان ریشه و لثه و ... پیش خانم دکتر نگار غیاثوند نرید، خانم دکتر نگار غیاثوند متاسفانه فقط ترمیم سطحی کار می کنند و درمان ریشه و عصب کشی کار نمی کنند و میفرستند پیش یه دکتر دیگه، برای همین کارش طول می کشه.

محل مطب هم ساختمان اورشاد هست که به شدت شلوغ و آلوده است و برای استفاده از آسانسور باید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در ساعات شلوغ معطل بشید.

سامانه آنلاین نسخه نویسی هم ندارد و با توجه به حذف نسخه های کاغذی عملا هزینه عکس و داروی شما آزاد محاسبه میشه