2777
2789
عنوان

چجوری عاشقش کنم

547 بازدید | 16 پست

سلام بچه همسرم سر یه مسائلی دیگه مثل قبل دوسم نداره ازم دوری میکنه. جاشو جدا کرده دوماهه.. میگه دیگه نمیتونم مثل قبل دوست داشته باشم. میگه تو آبرومو بردی جلو همه، همه چیزمو گرفتی.. 

اینم بگم که ایشون خیانت کردن منم به بقیه گفتم. واسه همین میگه تو آبرومو بردی دیگه نمیتونم دوست داشته باشم. جالبه که میگه تو بهم تهمت زدی.. با اینکه خودش چندین بار وسط دعوا اعتراف کرده که دارم خیانت میکنم.

ولش کن بابا چ پررو

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باهاش موندی؟

تازه میخوای عاشقشم‌بکنی؟

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

شما خودت مچشو گرفتی؟اخه این امکان وجود داره که آدم تو دعوا حرفایی بزنه که واقعیت ندارن و فقط هدفش از گفتن اون حرفا اذیت کردن طرف مقابلش باشه!

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بچه دارم ازش

این تاپیک منو بخوت

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
کاراش مشکوک بود گوشیشو ازم قائم میکنه. شبا تا دیروقت بیرونه

کاش قبلش مطمئن میشدی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

اسی زندگیتون خوبه؟

یعنی جنگ و دعوا ندارین همش؟

محیط برا بچه ات آرامش داره؟

ممنونم عزیزم خیلی آموزنده بود. سعی می‌کنم همین طور باشم❤️سپاس

🌹🌹🌹💜💜