2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم فقط انتظار داره دعوتش کنم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 33 پست

ایندفعه گفت دلمون براتون تنگ شده بگو ای جانم اتفاقا منم داشتم دیشب به داداشت میگفتم بریم پیش فلانی اینا دلمون تنگ شده🙃

یا یه بار دیگه اگه گفت میخواستیم بیایم خونتون بگو قربون قدمتون چقدرم دلم تنگ شده حیف حالم بده نمیتونم الان ان شاالله بهتر شدم حتما تشریف بیارید ، یا دیدیش بگو شماها بچه ها اذیتتون نمیکرد من میمیرم تا بذاره یه افطار و سحر ساده برا دو نفر درست کنم ، یا این قبیل چیزا خلاصه🙄

ایندفعه گفت دلمون براتون تنگ شده بگو ای جانم اتفاقا منم داشتم دیشب به داداشت میگفتم بریم پیش فلانی ا ...

خودشون دیدن دخترم چی کار میکنه موقع غذا ...

هر بار یه چیز جدید 

چند روز پیش به شوهرم گفته میرید بیرون بیاید بچه های منم ببرید 

رستورانی کافه ای جایی ...

به خدا خودشونم جوون و پولدارن ، خب خودتون برید دیگه 

کاربر قدیمی 😊 از صفر شروع کردن همیشه هم بد نیست 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هی با تیکه و کنایه میگن  آره ما دلمون تنگ شده ... دوست داریم بیایم ببینیمتون و...  یه ...

خواهرشوهر منم زنگ میزنه با ی لحن بد میگه فلان روز میام خونتون منم میگم اونروز نیستیم😂خو ی کم باادبتر صحبت کنه مرض ک ندارم مهمون حبیب خداس