2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم فقط انتظار داره دعوتش کنم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 33 پست
نه هی با تیکه و کنایه میگن  آره ما دلمون تنگ شده ... دوست داریم بیایم ببینیمتون و...  یه ...

اوف من پادرشوهرم سر دسته است میاد خونه ام یک هفته بعد  زنگ می زنه دختراش 

و جالبه من اعتراض کنم ناراحتم میشن

شاید پیش شما راحتن ،عزیزم خودتو اڋیت نکن مهمان وفتی میاد ناراحتیارو باخودش میبره به این فکر کن  ...

هرکس بیاد خونم خیلی احترام میذارم خیلی خوب پذیرایی می کنم 

ولی به خدا دخترم نوپاست خیییییلی نیاز به کمک دارم 

کاربر قدیمی 😊 از صفر شروع کردن همیشه هم بد نیست 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان که کرونا هست بهونه بیار چند بارم بگو نیستم یا کار دارم یا دعوتم خودش متوجه میشه 

بعد از چند بار که واقعا نبودیم و گفتیم این شد نتیجه ...

میدونن خیلی به موصوع کرونا حساسم ولی اهمیت نمیدن 

هرکس بیاد خونم خیلی احترام میذارم خیلی خوب پذیرایی می کنم  ولی به خدا دخترم نوپاست خیییییلی نی ...

آره ،معلومه مهمان هم به روی باز میره نه در باز ،،،،حق داری بچه کوجیک و مهمان داری سخته میتونی تو این اوضاع به خاطر بچت کرونا رو بهونه کنی ،،،کلا مهمانی ها تو بزار مناسبت خاص دعوت کن اینطوری خودشون عادت میکنن

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
داداش منم انقدر دعوتم نکرد ک حرصم گرفت خودم خودمو دعوت کردم دیگ این عید ولی فرداشبش هم خودم شام خون ...

من عاشق مهمونم به خدا 

خودم هفته ی آخر اسفند دعوتشون کردم 

مامانم اومد کمکم دخترم و نگه داشت چند شب پیش هم دیگه رو دیدیم ، خودشون دیدن ک دخترم یه لحظه از من جدا نشد فقط نق زد و بهونه گرفت با زبون روزه یه چای یخ کرده فقط خوردم 

خودش نباید بفهمه آخه ؟ 

ادعاشونم ک سر به فلک کشیده 

نه هی با تیکه و کنایه میگن  آره ما دلمون تنگ شده ... دوست داریم بیایم ببینیمتون و...  یه ...

هر وقت گفتن بگو عزیزممم ما هم خیلی دلتنگیم اره حتما" میایم فلان روز. پیشدستی کن. اگرم خواستن بیان بگو با بچه خیلی سختمه وگرنه خودتون میدونید که چقدر دوستتون دارم.😐

آینده حتما" زیباست.🥰
نباید دم به تله میدادی منم زیاد دعوت میکردم ولی جاریم اصلا دعوت نکرد از من توقع دارن با دعوت بیان خو ...

اشتباه کردم واقعا 

حالا چی کار کنم ؟ 

تو این کرونا ، ماه رمضون ، با یه بچه ی نوپای شلوغ 

خداییش یه ذره درک ندارن

هر وقت گفتن بگو عزیزممم ما هم خیلی دلتنگیم اره حتما" میایم فلان روز. پیشدستی کن. اگرم خواستن بیان بگ ...

آره باید تغییر رویه بدم اینطوری نمیشه 

چند روز پیشم به شوهرم زنگ زده گفته بیرون میرید با خانمت بیاید بچه های منم ببرید 

🤐🤐🤐🤐🤐

من عاشق مهمونم به خدا  خودم هفته ی آخر اسفند دعوتشون کردم  مامانم اومد کمکم دخترم و نگه ...

چی بگم والا ما عید خونه جاریم رفتیم با بچه کوچیک ساعت ۱۱ شام داد به مهمونا کلا بچه ندارم ولی میدونم سخت میشه توهم یکی درمیون دعوت کن ب دل خواهرشوهرات نمونه ب هرحال خواهر چشمش ب برادرشه منک زنداداشم بچه کوچیکم نداره😁

اوف من پادرشوهرم سر دسته است میاد خونه ام یک هفته بعد  زنگ می زنه دختراش  و جالبه من اعتر ...

من مادرشوهر ندارم 

اینا هم فقط از شوهر من توقع دارن ...

اون یکیا بوقن 

اشکال ندارد خواهر دلش به برادرش خوشه شما بیشتر بزرگواری کن خدا بهت عوضش رومیده

توکل به خدا 

ولی طبیعیه که هی چیز بیشتری میخان ؟ 

من خیلی صبوری می کنم به خدا 

ولی یه جاهایی به آدم فشار میاد واقعا 

چند روز پیش به شوهرم گفته میرید بیرون بیاید بچه های منم ببرید 

رستورانی کافه ای جایی ...

به خدا خودشونم جوون و پولدارن ، خب خودتون برید دیگه