2777
2789

با خودش نمیگه من بچه کوچیک دارم 

منتظره یه اشاره س ک پاشه بیاد خونه ی من 

ای خدا واقعا نمی کشم دیگه 

برادر شوهر بزرگم چند ساله هیچ کس و دعوت نکرده فقط میاد و میره خواهر ها هم دو برابر من سن دارن سالی یه بار به زور دعوت میکنن 

نمی دونم این وسط از جون من چی میخان 

🥴🥴🥴

کاربر قدیمی 😊 از صفر شروع کردن همیشه هم بد نیست 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما اولا زیاد دعوت میکردی  

دقیقا

تو نامزدی هی میگفتن ما رسم داریم تازه عروس چند بار دعوت کنه حسابی 

منم .... شدم 

خب الان نباید بفهمن شرایط من فرق کرده 😔😔

بابا هی میگفتن ما رسم داریم تازه عروس چند بار دعوت کنه حسابی  منم .... شدم  خب الان نبای ...

نباید دم به تله میدادی منم زیاد دعوت میکردم ولی جاریم اصلا دعوت نکرد از من توقع دارن با دعوت بیان خونمون حتی برای نشستن ساده ولی جاریم نه میرن ۵ دقیقه میشینن بلند میشن شام اینام توقع ندرن

بی دعوت میان؟

نه هی با تیکه و کنایه میگن 

آره ما دلمون تنگ شده ... دوست داریم بیایم ببینیمتون و... 

یه بار ک بگم بفرمایید 

میگه فلان روز میایم  

شاید پیش شما راحتن ،عزیزم خودتو اڋیت نکن مهمان وفتی میاد ناراحتیارو باخودش میبره به این فکر کن 

حتما مهربونی میکنی ک دوست دارن بیان خونه ت

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

داداش منم انقدر دعوتم نکرد ک حرصم گرفت خودم خودمو دعوت کردم دیگ این عید

ولی فرداشبش هم خودم شام خونم دعوتشون کردم خجالت زده شدن حسابی بعدا ب مامانم گفته بود من خودم میخواستم دعوت کنم و اینا ک ابجی اینا پیش دستی کردن

بنظرم سالی یکی دوبار اشکالی نداره من خانواده شوهرمم دعوت می کنم بااینک دوس ندارم